Ουίλιαμ - Μίντλετον: Το συγκινητικό μήνυμα που έστειλαν τα παιδιά τους στην... νεκρή γιαγιά τους
Lifestyle

Ουίλιαμ - Μίντλετον: Το συγκινητικό μήνυμα που έστειλαν τα παιδιά τους στην... νεκρή γιαγιά τους

Η συγκινητική κίνηση των παιδιών του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας που γιορτάζεται σήμερα στην Βρετανία τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον έστειλαν μια κάρτα στην νεκρή γιαγιά τους, Νταϊάνα.

Οι πρίγκιπες Τζορτζ και Λούις και η πριγκίπισσα Σαρλότ ετοίμασαν κάρτες και η πράξη τους συγκίνησε τους γονείς τους αλλά και τον κόσμο.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ανάρτησαν την κάρτα του πρίγκιπα Τζορτζ, ο οποίος έγραψε έγραφε: «Αγαπητή γιαγιά Νταϊάνα. Χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας. Σ’ αγαπώ πάρα πολύ και σε σκέφτομαι συνέχεια. Με πολλή αγάπη, Τζορτζ».

Η κάρτα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, έγραφε χαρακτηριστικά από κάτω: «Φέτος, η Ημέρα της Μητέρας θα είναι και πάλι διαφορετική. Πολλοί από εμάς θα είμαστε εκτός από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά ανυπομονούμε να περάσουμε μια στιγμή στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, όταν μπορούμε να δώσουμε ξανά στη μητέρα μας μια αγκαλιά. Αλλά για όσους βιώνουν πένθος, σήμερα μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Κάθε χρόνο την Ημέρα της Μητέρας, ο Τζορτζ, ο Σαρλότ και ο Λούις κάνουν κάρτες που θυμούνται τη γιαγιά τους, τη Ντιάνα, για τον Γουίλιαμ. Όποιες κι αν είναι οι περιστάσεις σας, σας σκεφτόμαστε αυτήν την Ημέρα της Μητέρας».

Δείτε την κάρτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved