Δεν έχεις κέφια και καλή διάθεση; Ακολούθησε τις συμβουλές της Δανάης Μπάρκα!
Lifestyle

Δεν έχεις κέφια και καλή διάθεση; Ακολούθησε τις συμβουλές της Δανάης Μπάρκα!

Η Δανάη Μπάρκα έχει την λύση για το πως να φτιάχνουμε την διάθεσή μας όταν δεν αισθανόμαστε κεφάτοι.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» εκπέμπει μια πηγαία αισιοδοξία και με το γλυκό της χαμόγελο, καθημερινά σου φτιάχνει την διάθεση από την πρώτη καλημέρα.

Η Δανάη Μπάρκα είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σκέψεις και προβληματισμούς της.

Αυτή τη φορά η Δανάη Μπάρκα έδωσε τα… φώτα της μέσα από το Instagram της για το πως να ξεκινάμε την ημέρα μας με καλή ψυχολογία.

Η Δανάη Μπάρκα έγραψε με ένα μακροσκελές κείμενο για το θέμα αυτό: "Υπάρχουν οι καλές μέρες. Υπάρχουν και οι κακές μέρες. Τι σημαίνει καλές και κακές;
Καλές μέρες σημαίνει ξυπνάς κι έχεις την δύναμη να ανταπεξέλθεις στα πάντα. Ξυπνάς κι είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις ό,τι προκύψει. Ξυπνάς και αντιπαρέρχεσαι τις αναποδιές ή τα αρνητικά σχόλια. Ξυπνάς και σκέφτεσαι ότι όσο αναπνέεις κι έχεις αυτό το δώρο που λέγεται ζωή είναι όλα εντάξει. Ξυπνάς και χαμογελάς γιατί έχεις φίλους, ανθρώπους να σ αγαπάνε, στήριξη από όσους αγαπάς και ήλιο πάνω από το κεφάλι σου. Ξυπνάς και σκέφτεσαι ότι υπάρχει η θάλασσα κι ο ουρανός να κοιτάξεις και να ξεχάσεις ότι σε πνίγει. Ξυπνάς κι ονειρεύεσαι ταξίδια, ξεγνοιασιά και βόλτες. Ξυπνάς και έχεις όρεξη να καταπολεμήσεις κάθε «ταμπέλα» κάθε στερεότυπο και να παλέψεις για όλα & για όλους. Κακές μέρες σημαίνει ξυπνάς αλλά δεν συνειδητοποιείς ό,τι εμπεριέχουν οι καλές μέρες.

Κακές μέρες σημαίνει ξυπνάς και νιώθεις λιγότερο δυνατός, λιγότερο έτοιμος να προσπαθήσεις ,ξυπνάς και γιγαντώνονται οι δυσκολίες και τα εμπόδια. Ξυπνάς και αυτολογοκρίνεσαι, ξυπνάς και σκέφτεσαι τις ανασφάλειες σου, δεν έχεις καθαρό μυαλό να δεις την «χαρά» και πέφτεις στην παγίδα της αρνητικής ενέργειας. Ξυπνάς με φόβους, αναρωτήσεις, αγωνία και στρες για τα πάντα...για σένα για τον περίγυρο σου, για την κοινωνία και για ό,τι άλλο μπορεί να σε απασχολεί. Σ' αυτές τις δύσκολες μέρες η λύση είναι μέσα μας. Και γύρω μας.

Η λύση είναι ο ίδιος ο εαυτός μας και ο τρόπος που θα δούμε τα πράγματα. Η λύση είναι το μυαλό μας, και οι φίλοι μας. Η λύση είναι ωραίες κουβέντες, αναλύσεις, ωραία χαμόγελα, δυνατά γέλια και μια ωραία γωνία καναπέ να σε αγκαλιάζει. Αυτή, είναι η γωνία μου! Να χαμογελάμε παιδιά, όλα γίνονται για καλό. Όλα ξεπερνιούνται. Όλα έχουν δυο όψεις. Κρατάμε την θετική, και πορευόμαστε.
πάμε? Πάμε!".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved