Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Το άγνωστο περιστατικό με την γαμήλια τούρτα τους!
Lifestyle

Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Το άγνωστο περιστατικό με την γαμήλια τούρτα τους!

Απίστευτο κι όμως αληθινό κατά τις περιγραφές το περιστατικό με την γαμήλια τούρτα της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William.

Η αποκάλυψη του άγνωστου αυτού περιστατικού έγινε στο ντοκιμαντέρ που έδειξε η βρετανική τηλεόραση με αφορμή την επέτειο του γάμου του ζευγαριού στις 29 Απριλίου.

Μέσα από αυτό είδαμε και αδημοσίευτες μέχρι τώρα λεπτομέρειες της προετοιμασίας του βασιλικού γάμου.

Στο "The Day Will and Kate Got Married" μίλησε και η Fiona Cains, επικεφαλής της ομάδας ζαχαροπλαστών που έφτιαξαν τη γαμήλια τούρτα αποκάλυψε όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τo παραδοσιακό- για τους βασιλικούς γάμους -fruitcake.

Σύμφωνα με την Cairns, όπως αναφέρει το madamefigaro, η τούρτα ήταν τόσο μεγάλη που προκειμένου να την βάλουν μέσα στο Picture Gallery του Buckingham Palace, όπου έγινε η δεξίωση του γάμου, μια ολόκληρη ομάδα έπρεπε να βγάλει μια πόρτα για να χωρέσει.

Μάλιστα, η βασίλισσα που παρακολούθησε αυτή την προσπάθεια, πλησίασε την ομάδα όταν έβαζε τις τελευταίες πινελιές στην τούρτα και έκανε ένα σχόλιο: «Την θυμάμαι να λέει ‘άκουσα ότι αποσυναρμολογείτε το σπίτι μου’ Κι εγώ της απάντησα: 'έπρεπε να βγάλουμε μια πόρτα για να περάσει το τρόλει με την τούρτα’. Αλλά την ξαναβάλαμε κι όλα ήταν καλά στο τέλος», είπε η Cairns.


Στις 29 Απριλίου του 2011 τελέστηκε στο Λονδίνο με ιδιαίτερη λαμπρότητα, αν και ημιεπίσημα, ο γάμος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ της Ουαλίας, πρωτότοκου γιου του διαδόχου Καρόλου και επίδοξου διάδοχου του αγγλικού θρόνου, με την Κέιτ Μίντλετον.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ γνώρισε την Κάθριν Μίντλτον το 2001, όταν και οι δύο σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα. Ο αρραβώνας τους, ο οποίος έλαβε χώρα στις 20 Οκτωβρίου 2010, ανακοινώθηκε στο κοινό στις 16 Νοεμβρίου 2010. Τόσο η σχέση τους όσο και ο γάμος τους συγκέντρωσε την προσοχή των μίντια, με την τελετή του γάμου τους να μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον κόσμο. Επίσης ο γάμος τους συγκρίθηκε με αυτόν των γονιών του Ουίλιαμ, Πρίγκιπα Καρόλου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνας, που έλαβε χώρα το 1981.

Επίσης πολύ προσοχή δόθηκε στο ότι, παρά το γεγονός ότι η Κάθριν ήταν κοινή θνητή (η οικογένειά της δεν είναι ούτε βασιλικής ούτε αριστοκρατικής καταγωγής), παντρεύτηκε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, και συγκεκριμένα τον μέλλοντα βασιλιά της Αγγλίας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved