Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα πρώτα της λόγια για το θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου θα σε… συγκινήσουν!
Lifestyle

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα πρώτα της λόγια για το θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου θα σε… συγκινήσουν!

Σε κλίμα συγκίνησης η Βασίλισσα Ελισάβετ είπε το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο της Πρίγκιπα Φίλιππο, o οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 99 ετών την Παρασκευή 9 Απριλίου.

Με μια λιτή ανακοίνωση το Μπάκιγχαμ ανέφερε για τον θάνατό του:

«Είναι με μεγάλη της λύπη που η Αυτού Μεγαλειότης η βασίλισσα ανακοινώνει τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, του πρίγκιπα Φίλιππου, Δούκα του Εδιμβούργου», ανακοίνωσε η βασιλική οικογένεια.

Ο ίδιος ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε "σκηνοθετήσει" την κηδεία του, ζητώντας από τους οικείους του να κηδευτεί σε μία λιτή τελετή, χωρίς τιμές βασιλιά.

Όπως ορίζει το πρωτόκολλο, όμως, εφόσον υπήρξε σύζυγος της βασίλισσας, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία με τις τιμές που αρμόζουν σε μία τέτοια περίσταση.

Η τελετή φιλοξενήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ανήμερα των γενεθλίων της (21-05) οπού κλείνει τα 95 της χρόνια έσπασε τη σιωπή της για το θάνατο του συζύγου της και έστειλε ένα μήνυμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Βασιλικής οικογένεια στα social media.


«Έλαβα επί τη ευκαιρία των 95ων γενεθλίων μου σήμερα πολλά μηνύματα με ευχές γεγονός που εκτιμώ αφάνταστα. Την ώρα που ως οικογένεια περνάμε περίοδο μεγάλης θλίψης, είναι παρηγοριά για εμάς να βλέπουμε και να ακούμε τα αφιερώματα στον σύζυγό μου τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία όπως και σε όλο τον κόσμο.

Η οικογένειά μου και εγώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση και την καλοσύνη που μας δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Συγκινηθήκαμε βαθιά και αυτό μας θυμίζει πόσο μεγάλη επιρροή είχε ασκήσει ο Φίλιππος σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλη του την ζωή».

Δες το μήνυμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved