Baby Boom σύντομα στην ελληνική σόουμπιζ! Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά!
Lifestyle

Baby Boom σύντομα στην ελληνική σόουμπιζ! Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ αφού σύντομα θα αποκτήσει και το δεύτερο παιδάκι του

Ο γιος τους Δημήτρης ήρθε στον κόσμο πριν από δύο χρόνια και σκόρπισε στην οικογένειά τους απίστευτη χαρά και έτσι αποφάσισαν να επαναλάβουν αυτή την... ευλογία με ένα ακόμα μωρό που σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους.

Ο λόγος για τον γνωστό σχεδιαστή µόδας Νίκο Κριθαριώτη και την όµορφη αγαπηµένη του, την επιχειρηµατία στον χώρο της υπόδυσης Ναστάζια Δαρίβα, οι οποίοι σύμφωνα με τα Παραπολιτικά περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Το ζευγάρι ήταν μαζί ήδη τέσσερα χρόνια σε σχέση όταν προέκυψε η ξαφνική εγκυμοσύνη της ξανθιάς καλλονής, που ουσιαστικά υπήρξε και το έναυσµα για να πάρουν σηµαντικές αποφάσεις για το κοινό τους µέλλον.

Ακόμα ένα παιδί έλειπε από τη ζωή τους για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Φυσικά, το ζευγάρι έχει ήδη δεχτεί τις ευχές όλων των δικών του ανθρώπων και ειδικά της Σήλιας Κριθαριώτη, αδελφής του Νίκου Κριθαριώτη που ξέρει πόσο ευτυχισµένος είναι εκείνος στο πλάι της συντρόφου του.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2019 σε μία λιτή τελετή στην όμορφη Μύκονο όπου και έδωσαν το παρών καλοί φίλοι και στενοί συγγενείς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved