Βασίλισσα Ελισάβετ: «Πέταξε» τα μαύρα και επέστρεψε στα καθήκοντά της με φλοράλ ρούχα και κραγιόν
Lifestyle

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Πέταξε» τα μαύρα και επέστρεψε στα καθήκοντά της με φλοράλ ρούχα και κραγιόν

Στα καθήκοντά της επέστρεψε μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής zoom η βασίλισσα Ελισάβετ.

Δεν πέρασε ένας μήνας από τον θάνατο του συζύγου της, πρίγκιπα Φιλίππου με τον οποίο ήταν μαζί 73 χρόνια και όχι μόνο συνεχίζει ακάθεκτη με τις υποχρεώσεις της αλλά «πέταξε» και τα μαύρα ρούχα.

Έχοντας βγάλει λοιπόν τα μαύρα ρούχα και φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα, πέρλες και κόκκινο κραγιόν, η 95χρονη υποδέχτηκε από το κάστρο του Ουίνδσορ μέσω videolink υψηλόβαθμους αξιωματούχους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Χαμογελαστή, πραγματοποίησε εξ αποστάσεως ακρόαση για να καλωσορίσει την πρέσβειρα της Λετονίας Ιβίτα Μπουρμίστρ και την πρέσβειρα της Ακτής Ελεφαντοστού Σάρα Αφού Αμάνι.

Αν και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της βασίλισσας εν ώρα εργασίας μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, που έφυγε από τη ζωή στις αρχές του μήνα σε ηλικία 99 ετών, η μονάρχης είχε δώσει το παρών και στην τελετή συνταξιοδότησης του πρώην ανώτερου αξιωματούχου του παλατιού και την τελετή ανάληψης καθηκόντων του νέου, μόλις τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου. Η περίοδος πένθους για τη βασιλική οικογένεια έληξε στις 23 Απριλίου.

Να θυμίσουμε πως η βασίλισσα Ελισάβετ στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου είχε αποφασίσει να διατηρηθεί η οικογενειακή ενότητα και να αποφευχθεί οποιαδήποτε δημόσια ταπείνωση για τον Χάρι και τον Άντριου και όλοι έπρεπε να φοράνε τα ίδια: παλτό και μαύρες γραβάτες για τους άνδρες και απλά μαύρα ρούχα για τις γυναίκες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved