Μέγκαν Μάρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Νέα πλάνα από το υπερπολυτελές σπίτι τους στην Καλιφόρνια
Lifestyle

Μέγκαν Μάρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Νέα πλάνα από το υπερπολυτελές σπίτι τους στην Καλιφόρνια

Έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Καλιφόρνια και παρά το ότι έχουν αρνηθεί τους τίτλους, διαθέτουν ένα υπερπολυτελές σπίτι με όλες τις ανέσεις.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ζουν στον δικό τους επίγειο παράδεισσο.
Στο υπερπολυτελές σπίτι τους μπορεί κανείς να δει από ένα παιδικό εξοχικό σπίτι μέχρι και θέατρο!

Το σπίτι τους, βρίσκεται στο Montecito στη Santa Barbara και διαθέτει πολλά απίστευτες ανέσεις για να χαλαρώνει το ζευγάρι και γενικότερα όλη η οικογένεια. Λέγεται ότι διαθέτει σπα με ξεχωριστή ξηρή και υγρή σάουνα, ενώ η New York Post ανέφερε επίσης ότι υπάρχει αίθουσα μασάζ.

Στο εσωτερικό, το σπίτι διαθέτει συνολικά εννέα υπνοδωμάτια και 16 μπάνια. Κυκλοφόρησαν μάλιστα φωτογραφίες από το εσωτερικό στα ξένα ΜΜΕ και μπορείτε τις δείτε παρακάτω, χωρίς βέβαια να επιβαιώνεται ότι είναι όντως μέσα από το συγκεκριμένο σπίτι.

Διαθέτει τέσσερις ξεχωριστούς χώρους: εξωτερική βεράντα, υπνοδωμάτιο, ιδιωτικό μπάνιο και γκαρνταρόμπα – όλα διακοσμημένα σε λευκές κρεμ αποχρώσεις.

Yπάρχει επίσης ένας ξεχωριστός ξενώνας, όπου μπορεί να μείνει οικογένεια όπως η μητέρα της Meghan Doria Ragland, μια βιβλιοθήκη, ένα γυμναστήριο, μια αίθουσα παιχνιδιών, μια στοά και ένα κελάρι κρασιών σύμφωνα με το New York Post.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει γήπεδο τένις και μία μεγάλη εξωτερική πισίνα.

Το πριγκιπικό ζευγάρι αγόρασε το πρώτο τους σπίτι μαζί στην Καλιφόρνια τον Ιούνιο του 2020, επιλέγοντας τα απομονωμένα κτήματα στην πλαγιά του λόφου που υπόσχονται την απόλυτη ιδιωτικότητα.

Η συγκεκριμένη “γειτονιά” είναι πολύ δημοφιλής και μεταξύ διασημοτήτων που έχουν σπίτι εκεί είναι η Oprah Winfrey, ο Tom Cruise και η Ellen DeGeneres.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved