Jennifer Lopez: Αυτή είναι η διατροφή της - Έτσι παραμένει αψεγάδιαστη στα 51 της!
Lifestyle

Jennifer Lopez: Αυτή είναι η διατροφή της - Έτσι παραμένει αψεγάδιαστη στα 51 της!

H Jennifer Lopez αυτήν την στιγμή είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα. Αυτή την διατροφή ακολουθεί και έχει ένα αψεγάδιαστο κορμί στα 51 της χρόνια.

Τόσο ο χωρισμός με τον Αλεξ Ροντρίγκεζ όσο και η επανασύνδεση -μετά από 17 χρόνια- με τον Μπεν Άφλεκ σχολιάστηκαν από όλα τα media παγκοσμίως. Η Jennifer Lopez όμως αποτελεί παράλληλα και ένα από τα πιο ισχυρά γυναικεία πρότυπα και αυτό γιατί στα 51 της χρόνια έχει μία από τις πιο καλογυμνασμένες σιλουέτες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς το διατροφικό της πλάνο είναι πολύ συγκεκριμένο. Βέβαια και ο Μπεν Άφλεκ το τελευταίο διάστημα έχει ξαναβρεί τον παλιό του εαυτό, καθώς έχει χάσει πολλά κιλά. Για να δούμε, όμως πως ζει η Jennifer Lopez στην καθημερινότητα της...

«Εξακολουθώ να τρώω μερικά οπό τα τρόφιμα που μου αρέσουν, αλλά με μέτρο»... Πίνει πολύ νερό. Ένας από τους προπονητές της Τζένιφερ, ο Ντοντ Ρομέο, είχε δηλώσει στο «Us Weekly» ότι η Λατίνα σταρ πίνει πολύ νερό κάθε μέρα. «Πίνει τουλάχιστον επτά ποτήρια την ήμερα».

Αποφεύγει τις αυστηρές δίαιτες. Η ίδια δεν κάνει δίαιτες, αλλά έχει επιλέξει την υγιεινή διατροφή ως τρόπο ζωής. Σύμφωνα με τον Ντοντ Ρομέο, η βασική διατροφή της αποτελείται από πέντε βασικές κατηγορίες: πρωτεΐνες, λαχανικά, καλά λιπαρά, υδατάνθρακες και νερό. Επισημαίνει πως η τραγουδίστρια δεν καταναλώνει επεξεργασμένα τρόφιμα. Μάλιστα, αναλόγως με το τι θέλει να πάρει από το κάθε γεύμα επιλέγει και τις αντίστοιχες τροφές. Γιο πρόσληψη πρωτεΐνης διαλέγει μέχρι και τέσσερις φορές την εβδομάδα: ασπράδια αυγού, γαλοπούλα, στήθος κοτόπουλου και μοσχάρι.

Για καλά λιπαρά επιλεγεί φάρμα, όπως σολομό και λαβράκι και μια χούφτα ξηρών καρπών την ημέρα. Επίσης, καταναλώνει πολλά λαχανικά, αποφεύγοντας τα καρότα και τα καλαμπόκι γιατί έχουν υψηλότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη σε σχέση με τα άλλα λαχανικά. Ακόμη, όσον αφορά τους υδατάνθρακες επιλέγει γλυκοπατάτες, καστανό ρύζι, κινόα, ψωμί ρυζιού και πλιγούρι βρώμης, τα οποία θα τα φάει με φρέσκα μούρα. Δεν πίνει αλκοόλ και καφέ.

«Κατά τη διάρκεια των ετών έμαθα τη σημασία της υγιεινής διατροφής», λέει στο People. «Εξακολουθώ να τρώω μερικά από τα τρόφιμα που μου αρέσουν, αλλά με μέτρο. Δεν θέλω να στερώ τίποτα στον εαυτό μου». Μάλιστα, έχει αναφερθεί και στα διάσημα cookies σοκολάτας που φτιάχνει λέγοντας: «Μια μέρα θα αφήσω σε όλους τη μυστική συνταγή μου για τα μπισκότα, τα οποία είναι τα αγαπημένα μου».

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved