Όλγα Κεφαλογιάννη: Καρέ καρέ η βόλτα της εγκυμονούσας με τον Μάτσα λίγο πριν γίνουν γονείς
Lifestyle

Όλγα Κεφαλογιάννη: Καρέ καρέ η βόλτα της εγκυμονούσας με τον Μάτσα λίγο πριν γίνουν γονείς

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας απόλαυσαν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν γίνουν γονείς.

Η πολιτικός επέλεξε για τη βόλτα της ένα αέρινο, λινό φόρεμα στην απόχρωση του μπεζ προκειμένου να νιώθει άνετα αφού είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι λίγες ημέρες μετά το γάμο τους το Πάσχα, έγινε η αποκάλυψη από την ίδια ότι είναι έγκυος.

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία», είπε και συνέχισε: «Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος» είχε πει στο Πρώτο Θέμα.

Και είχε τονίσει: «Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».

Ενώ λίγο αργότερα μάθαμε και το φύλο των δίδυμων παιδιών τους! Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας περιμένουν ένα κορίτσι κι ένα αγόρι.

Το ζευγάρι λοιπόν βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και ο φωτογραφικός φακός μας τους τσάκωσε κατά τη διάρκεια της βόλτας του!

Δείτε στην παρακάτω gallery τη βόλτα της εγκυμονούσας με τον σύζυγό της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved