Νίκος Χαρδαλιάς: Η τρυφερή φώτο της συζύγου του μετά το ισχαιμικό επεισόδιο
Lifestyle

Νίκος Χαρδαλιάς: Η τρυφερή φώτο της συζύγου του μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο facebook μετά την περιπέτεια υγείας του συζύγου της, Νίκου Χαρδαλιά.

Συγκεκριμένα η κυρία Παναγιωτοπούλου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς έπαθε χθες (16.08) ισχαιμικό επεισόδιο και νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Αγία Όλγα. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, μετά την τοποθέτηση δύο στεντ, νοσηλεύεται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα και επιτυχημένα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων.

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση», ανάφερε το ιατρικό ανακοινωθέν. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή ενώ θα παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved