Μίκης Θεοδωράκης: H τελευταία συναυλία που παρευρέθηκε ήταν το 2019 στο Καλλιμάρμαρο
Lifestyle

Μίκης Θεοδωράκης: H τελευταία συναυλία που παρευρέθηκε ήταν το 2019 στο Καλλιμάρμαρο

Ήταν 24 Ιουνίου του 2019 όταν ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης παρευρέθηκε για τελευταία φορά σε συναυλία που γινόταν προς τιμήν του.

Με το σύνθημα «Είσαι Έλληνας, αυτό που ήσουν κάποτε θα γίνεις ξανά», τίτλο που είχε η μεγάλη συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη οι χιλιάδες θαυμαστές του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη είχαν παρευρεθεί στο Καλλιμάρμαρο.

Συγκλονιστική στιγμή, το ξεκίνημα της συναυλίας όταν, εκεί που δεν το περίμενε κανείς λόγω της βεβαρημένης υγείας του Μίκη Θεοδωράκη, ο ίδιος έκανε την είσοδό του στο Καλλιμάρμαρο χαιρετώντας τον κόσμο.

Ο μουσικοσυνθέτης συγκινημένος παρακολούθησε τη συναυλία ενώ η Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης έδωσε τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής, όπως βέβαια και οι 25 και πλέον δημοφιλείς καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Στη συναυλία προς τιμήν του, οι 25 καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή και όλοι μαζί ερμήνευσαν το "Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ" με τον κόσμο να τραγουδάει από κάτω και να καταχειροκροτά τους συντελεστές.

Εκτός από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», στη συναυλία συμμετείχαν σημαντικοί καλλιτέχνες όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Καλλιόπη Βέττα, η Ελένη Βιτάλη, ο Δώρος Δημοσθένους, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Αντώνης Καλογιάννης, ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Βασίλης Λέκκας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιάννης Μπέζος, Γιώτα Νέγκα, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λάκης Παπαδόπουλος (με τα ψηλά ρεβέρ), η Σοφία Παπάζογλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Αντώνης Ρέμος, η Ηρώ Σαΐα, ο Πασχάλης Τόνιος, ο Λάκης Χαλκιάς ο Ζουλφί Λιβανελί, η Άρια Σαϊγιόνμαα και άλλοι.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved