Αιμιλιάνο-Μαριαγάπη: «Υπάρχει πολλή χημεία ανάμεσα μας»
Lifestyle

Αιμιλιάνο-Μαριαγάπη: «Υπάρχει πολλή χημεία ανάμεσα μας»

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά, μπορεί να μην κατέκτησαν την πρώτη θέση στο GNTM ωστόσο, κέρδισαν στην αγάπη.

Τα δύο μοντέλα που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο ριάλιτι του Star, μίλησαν για τη σχέση τους, για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το σεξ στη ζωή τους, ενώ ανέφεραν τι συμβουλή θα έδιναν τους νέους συμμετέχοντες του GNTM 4.

Σε προηγούμενη συνέντευξη, Αιμιλιανό, έλεγες πως ήσουν ένα «μαζεμένο» αγόρι, χωρίς πολλές σχέσεις. Τι άλλαξε τώρα;

Αιμιλιανό: Με τη Μαριαγάπη βρήκα αυτό που έψαχνα. Όπως σου είχα πει και τότε, είχα μείνει πολύ καιρό μόνος μου... Βασικά, ποτέ δεν είχα σοβαρή σχέση. Γιατί ήξερα ότι δεν είναι αυτό που θέλω. Πλέον, έχω γίνει πιο ζεστός, πιο τρυφερός και μαζί της έχω μάθει να εκφράζομαι περισσότερο και να βγάζω συναισθήματα τα οποία δεν έβγαζα.

Μαριαγάπη: Αυτό ισχύει. Από την πλευρά μου νιώθω πως είμαι περίεργος χαρακτήρας, κάποιες φορές θα με πειράξει κάτι που δεν θα έπρεπε. Αλλά νιώθω πως έχω εξελιχθεί στο να ακούω, στο να είμαι εκεί. Σε ό,τι αφορά τη σχέση μου με τον Αιμιλιανό, έχω ηρεμία και γαλήνη στη ζωή μου γιατί έχω έναν άνθρωπο που με εμπιστεύεται και με στηρίζει.

Αιμιλιανό: Κι αυτό που προσπαθώ να φέρω στη σχέση μας είναι να μην έχουμε πολύ στρες γιατί τότε δημιουργούνται προβλήματα. Σε αυτό βοηθάει που είμαι λίγο «αναίσθητος». Πολλές φορές η Μαριαγάπη μου δείχνει πως έχω πολλές εκδοχές, όπως «Αιμιλιανό, ο σοβαρός», «Αιμιλιανό, το παιδάκι», "Αιμιλιανό, το πειραχτήρι», «Αιμιλιανό, ο ευαίσθητος».

Μαριαγάπη: Σίγουρα η εκδοχή που προτιμώ είναι όταν είμαστε οι δυο μας και βγάζει έναν άλλο εαυτό, την ερωτική του εκδοχή.

Άρα «Αιμιλιανό, ο ερωτικός». Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το σεξ στη ζωή σας;

Μαριαγάπη: Όταν παίρνεις την απόφαση στη ζωή σου να έχεις μια σοβαρή σχέση, το ερωτικό κομμάτι είναι ένα από τα βασικότερα. Γενικά με τον Αιμιλιανό έχουμε πολύ καλή χημεία, οπότε είμαστε ήρεμοι. Εννοώ πως ταιριάζουμε σε όλα. Πως πιάνεις το χέρι ενός ανθρώπου και νιώθεις κατευθείαν ότι επικοινωνείς μαζί του σε όλα τα επίπεδα...

Αιμιλιανό: Εγώ να υπογραμμίσω πως υπάρχει πολλή χημεία!

Αλλάζοντας κουβέντα, μόλις ξεκίνησε το GNTM 4. Αν μπαίνατε τώρα μέσα για ένα απόγευμα, τι θα συμβουλεύατε τους συμμετέχοντες;

Μαριαγάπη: Η νούμερο 1 συμβουλή που θα έδινα -επειδή το ζήσαμε και οι δύο από πρώτο χέρι- είναι να συγκρατήσουν τα συναισθήματα τους, να μην τα παίρνουν όλα τόσο σοβαρά, απλά να το ζήσουν, να το απολαύσουν και αν πρέπει να πάρουν τον χρόνο τους ώστε να καταλάβουν την όλη εμπειρία, να το κάνουν.

Αιμιλιανό: Να είναι ο εαυτός τους και να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους. Και αν δεν θέλουν να γίνουν μοντέλα, αλλά κάτι άλλο, να μην μπουν στο σόου. Γιατί τότε θα υπάρχουν άτομα σαν τον Αιμιλιανό, που θα θέλουν να τους διώχνουν και να τους δίνουν disadvantage.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved