Αθηνά Ωνάση: Οι βόλτες της στο Μόντε Κάρλο - Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της (Video & Photos)
Lifestyle

Αθηνά Ωνάση: Οι βόλτες της στο Μόντε Κάρλο - Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της (Video & Photos)

Στο Μόντε Κάρλο εθεάθη η Αθηνά Ωνάση, όπου και βρέθηκε για έναν φιλικό γάμο. 

Η ίδια ήταν εκεί με φίλους της και χωρίς κανέναν σωματοφύλακα.

H χρυσή κληρονόμος είναι εντελώς αλλαγμένη!

Μετά το διαζύγιό της από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, το 2016, εμφανίζεται ακόμα πιο σπάνια σε κοσμικές εκδηλώσεις, όμως πριμ λίγες μέρες βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο σε γάμο φιλικού της ζευγαριού και έκανε και τα ψώνια της!

Απόλαυσε τις βόλτες της στο κέντρο του Μόντε Κάρλο ανήμερα του γάμου, σύμφωνα με το Happy Day, το οποίο εξασφάλισε φωτογραφίες.

Η 36χρονο χρυσή κληρονόμος συνοδευόταν από δύο φίλους της και όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή!

Ντυμένη απλά έκανε τη βόλτα της!

Τριάντα έξι ετών πλέον, με περιουσία που αγγίζει το ύψος του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων η Αθηνά είναι η ίδια o... άντρας της ζωής της και έχει φτιάξει τη ζωή της όπως εκείνη επιθυμεί: Μακριά από όλους και όλα.

Η τελευταία Ωνάση έχει όλα τα δυναμικά χαρακτηριστικά που έλειπαν από τη μητέρα της. Ίσως αυτό να είναι και το καλύτερο ξόρκι για την περιβόητη κατάρα της οικογένειας.

Το επιχειρηματικό ταλέντο του πανίσχυρου Έλληνα παππού της, Αριστοτέλη Ωνάση, φαίνεται πως διαθέτει και η «χρυσή» κληρονόμος της δυναστείας, Αθηνά Ωνάση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved