Μαντόνα: Πιπεράτες αποκαλύψεις σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της
Lifestyle

Μαντόνα: Πιπεράτες αποκαλύψεις σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Κλιμακώνει τις προκλήσεις της η Μαντόνα.

Στα 63 της χρόνια θέλει να αποδείξει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, παρά την ηλικία της, από την εποχή του ντοκιμαντέρ «Truth Or Dare».

Έτσι, εκτός από την εμφάνιση της στο σόου του Τζίμι Φάλον, όπου ξάπλωσε προκλητικά πάνω στο γραφείο του παρουσιαστή στη συνέχεια σήκωσε τη φούστα της, στην κάμερα, έκανε φουλ επίθεση στη δημόσια αιδώ με το νέο της ντοκιμαντέρ «Madame X» που έκανε πρεμιέρα στο ΜΤV.

Εκεί, η βασίλισσα της ποπ λέει ψύχρα ότι της αρέσει να «κάνει σεξ με άντρες και μετά να παίρνουν δρόμο», ενώ καυχιέται πως είναι γνωστό ότι αυτοϊκανοποιείται στη σκηνή. Για την ιστορία, η πρώτη φορά που η Μαντόνα προσποιήθηκε ότι αυνανιζόταν σ' ένα κρεβάτι επί σκηνής ήταν κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Blonde Ambition το 1990 και παραλίγο να προκαλέσει τη σύλληψη της κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στο Τορόντο.



Το δίωρο αυτό ντοκιμαντέρ τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια για παγκόσμιας περιοδείας της Μadame Χ, που διήρκεσε από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι τον περσινό Μάρτιο και κατά τις εμφανίσεις της οι παρευρισκόμενοι απαγορευόταν να χρησιμοποιούν τα κινητά τους. Παρά τους πόνους από τους τραυματισμούς της σε γόνατα και ισχίο, η Μαντόνα δεν σταμάτησε να δίνει «πόνο» επί σκηνής, ανοίγοντας άκρως ακατάλληλες συζητήσεις με το κοινό της.


Για παράδειγμα, στο ντοκιμαντέρ φαίνεται να μιλάει για τα γεννητικά της όργανα με το κοινό, ενώ σε κάποια φάση έβγαλε και σε... δημοπρασία μία Πολαρόιντ φωτογραφία που είχε τραβήξει η ίδια από τον εαυτό της στη σκηνή και την έβαλε... ανάμεσα στα πόδια της για να εμφανιστεί. «Βλέπω μερικά παιδιά στο κοινό και δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά ξέρετε κάτι; Μου αρέσει να εκνευρίζω τον κόσμο. Σιχαίνονται το κάλυμμα του ματιού μου» εμφανίζεται να λέει σε ένα από τα παραληρήματα της.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved