Εριέττα Κούρκουλου: H πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης - Η συγκινητική εξομολόγηση
Lifestyle

Εριέττα Κούρκουλου: H πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης - Η συγκινητική εξομολόγηση

Η Εριέττα Κούρκουλου έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

το απόγευμα της Τρίτης (19/10) η Εριέττα Κούρκουλου έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, ως ομιλήτρια σε συνέδριο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και συγκίνησε με την εξομολόγησή της για δυσκολίες να αποκτήσει παιδί παρόλο που είναι μικρή σε ηλικία!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ίδια ανακοίνωσε με χαρά την εγκυμοσύνη της στο Instagram.

«Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό. Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά.

Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτό», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας μία υπέροχη φωτογραφία με τον σύζυγό της.

Στο συνέδριο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που βρέθηκε, τόνισε: «Εγώ όπως και οι περισσότερες γυναίκες στη χώρα μας, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αντιμετώπιζα δυσκολίες στην απόκτηση ενός παιδιού. Ούσα μόνο 26 χρονών, όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες πιστεύαμε ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Δυστυχώς όμως ενάμιση χρόνο μετά, λόγω σοβαρής διαταραχής του κύκλου μου, δεν είχαμε συλλάβει. Δοκιμάσαμε αρκετούς γιατρούς και διάφορες θεραπείες, μέχρι να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει. Όλο αυτό το διάστημα η ζωή μας γυρνούσε γύρω από την προσπάθεια αυτή να γίνουμε γονείς».

Δείτε την!

https://www.instagram.com/p/CVNYV6FhS6z

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί! Η ανακοίνωσή της και το φύλο του μωρού της!

Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου: «Οι μέρες περνούν βασανιστικά για εμάς που προσπαθούμε για παιδί»

Κούρκουλου: «Ζούμε σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή που κάποιος πρέπει να σπάσει τα αυγά...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved