Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Οι τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο στην Αθήνα και το pre-wedding πάρτι
Lifestyle

Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Οι τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο στην Αθήνα και το pre-wedding πάρτι

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η γυναίκα της ζωής του Νίνα Φλορ, κόρη του Ελβετού δισεκατομμυριούχου Τόμας Φλορ, ιδιοκτήτη εταιρίας liar jet παντρεύονται αυτό το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου! 

Ο γάμος θα γίνει στη Μητρόπολη, εκεί που είχαν παντρευτεί το 1964 ο πατέρας του γαμπρού με τη μητέρα του Άννα Μαρία.

Μία μέρα πριν, το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει προγραμματίσει ένα σούπερ pre-wedding party που θα φιλοξενηθεί στη λίμνη Βουλιαγμένης.

Μία μέρα μετά τον γάμο, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών που θα δώσουν το παρών στον γάμο. Το γεύμα θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το Πρωινό θα ενώσουν τις ζωές τους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, χοροσταντούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

Οι λαμπεροί προσκεκλημένοι θα είναι 100, όσοι καλεσμένοι δεν θα είναι μέσα στη Μητρόπολη, θα έχει στηθεί γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, για να δουν την τελετή.

Ανάμεσα στους λαμπερούς Έλληνες καλεσμένους είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη και ο Σταύρος Νιάρχος.

Το pre-wedding πάρτι θα γίνει αύριο, Παρασκευή στη Λίμνη Βουλιαγμένης και θα έχει άρωμα Ελλάδας, με παραδοσιακά τραγούδια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Γάμος στην Αθήνα για τον Φίλιππο, μικρότερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου! Όλες οι λεπτομέρειες!

Φίλιππος - Νίνα Φλορ: Παντρεύεται στην Αθήνα ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved