Φίλιππος Γλύξμπουργκ - Νίνα Φλορ: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους
Lifestyle

Φίλιππος Γλύξμπουργκ - Νίνα Φλορ: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η  Νίνα Φλορ παντρεύτηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών και αυτό είναι το εντυπωσιακό φυτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους! 

Το πριγκιπικό ζευγάρι έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενο από τους γονείς του και η Νίνα Φλορ έκλεψε τις εντυπώσεις με το νυφικό της.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου, ο Φίλιππος Γλύξπουργκ έφθασε στην Μητρόπολη και λίγη ώρα αργότερα έφθασε και η εντυπωσιακή νύφη, Νίνα Φλορ συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

Η Νίνα επέλεξε ένα υπέροχο νυφικό του οίκου Chanel και φόρεσε την τιάρα η οποία είναι οικογενειακό κειμήλιο της μητέρας του Φιλίππου, είναι η Antique Corsage Tiara, που είχε δώσει η Άννα Μαρία, μητέρα του Φίλιπου στις δύο νύφες της Μαρί Σαντάλ και Τατιάνα Μπλάτνικ.

Οι λαμπεροί προσκεκλημένοι ήταν 100, όσοι καλεσμένοι δεν ήταν μέσα στη Μητρόπολη ήταν σε πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο είχε στηθεί γιγαντοοθόνη για να δουν την τελετή.

Το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί στις 12 Δεκεμβρίου του 2020, στο St Moritz, στη γενέτειρα της νύφης, με πολιτικό γάμο και σήμερα παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο.

Δείτε στιγμιότυπα από τον γάμο του ζευγαριού!

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό video: Γάμος Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Το τρυφερό φιλί τους μετά το μυστήριο! (pics+video)

Γάμος Φίλιππου – Νίνα Φλορ: Οι λαμπεροί καλεσμένοι και οι κυρίες που εντυπωσίασαν (Photos+video)

Γάμος Φίλιππου – Νίνα Φλορ: Μπλάτνικ - Σαντάλ έκαναν το κοινό να παραμιλά με τις εμφανίσεις τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved