Τα «χρυσά» πιτσιρίκια του Tik Tok- Θα μείνετε μόλις δείτε πόσα χρήματα βγάζουν το μήνα
Lifestyle

Τα «χρυσά» πιτσιρίκια του Tik Tok- Θα μείνετε μόλις δείτε πόσα χρήματα βγάζουν το μήνα

Tik Tok: 7+1 «χρυσά» πιτσιρίκια και έφηβοι που με τον... ιδρώτα τους στη δημοφιλή πλατφόρμα τσεπώνουν μηνιαίως ασύλληπτα ποσά.

Είναι ως επί το πλείστον κάτω από 10 ετών, αλλά κερδίζουν σε έναν μήνα περισσότερα χρήματα απ' ό,τι ένας μέσος εργαζόμενος όλον τον χρόνο, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που «καθαρίζουν» μέχρι και 3.750.000 τον μήνα! Ο λόγος για τα πλούσια πιτσιρίκια του Τik Tok που βλέπουν τη δημοφιλία των αναρτήσεων τους στην πλατφόρμα να γεμίζει τις τσέπες τους, αλλά, κυρίως, αυτές των γονιών τους!

Μεταξύ των υψηλότερα αμοιβόμενων «λιλιπούτειων» TikTokers είναι ο Σαντίμ Χαν, ο οποίος, αν και μόλις έξι ετών, κερδίζει κατά κανόνα 207.000 δολάρια μηνιαίως, δηλαδή 460 φορές τον μέσο μισθό στη χώρα του, την Ινδία. Πολύ καλά τα πάει και η συνομήλικη συμπατριώτισσα του Σαμάιρα Ναρούλα, η - οποία μπορεί να κερδίζει έως και 135.000 δολάρια τον μήνα.

Στην τρίτη θέση των ανήλικων εισοδηματιών του βρίσκεται η γλυκιά ξανθούλα Αναστάζια Ραντζίνσκαγια. Η επτάχρονη Ρωσίδα στα βιντεάκια που ανεβάζει, τραγουδάει δικά της τραγούδια και μοιράζεται διάφορες δραστηριότητες με τον πατέρα της: Τα έσοδα της είναι 165.030 δολάρια τον μήνα, δηλαδή 265 φορές τον μέσο μισθό των συμπολιτών της. Στη λίστα με τις πιο καλοπληρωμένες ΤikTokers κάτω των 12-ετών είναι η Λίζι Μπρίτις από τη Βραζιλία, η οποία κερδίζει έως και 69.000 δολάρια τον μήνα, δηλαδή 195 φορές πάνω από τον μέσο μισθό της χώρας, που είναι τα 354 δολάρια περίπου.

Το εισόδημα, δε, φαίνεται να αυξάνεται με την ηλικία, αφού και οι έφηβοι TikTokers τα πάνε μια χαρά. H Τσάρλι ντ' Αμέλιο για παράδειγμα, στα 17 της εκτιμάται ότι μπορεί να κερδίζει και 3.759.000 δολάρια το μήνα, δηλαδή 1000 φορές το μέσο μισθό της χώρας της, της ΗΠΑ.

Ακολουθεί η Λίζα Ανοκίνα, η οποία εκτιμάται ότι κερδίζει 864.000 δολάρια το μήνα παίζοντας με αυτό σαρκαστική διάθεση με τα σύνεργα του μακιγιάζ της. Στην τρίτη θέση της κατηγορίας «έφηβοι» είναι o Λεμπρόν Τζέιμς junior και πάλι από τις ΗΠΑ. Ο γιος του μπασκεμπολίστα Λεμπρόν Τζέιμς από την δραστηριότητα του στο ΤikTok φέρεται ότι βγάζει 156.000 δολάρια το μήνα. Τέλος, στην στην όγδοη θέση φιγουράρει μία άλλη κόρη celebrity, η 17χρονη λένε Λένι Κλουμ, η οποία βγάζει 130.470 δολάρια το μήνα.

Πηγή:Espresso

Δείτε τη σχετική gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved