Γιατί δεν πάει στην Κάθυ, ο Κοσκωτάς;
Lifestyle

Γιατί δεν πάει στην Κάθυ, ο Κοσκωτάς;

Νέα σενάρια για «σύννεφα» στο γάμο του Γιώργου και της Κάθυ Κοσκωτά προκαλεί η απόφαση του επιχειρηματία να μην μεταβεί για τα Χριστούγεννα στην Αμερική, όπου παραμένει «εγκλωβισμένη» η σύζυγός του.

Μιλώντας στο “newsbomb.gr” άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος είπε ότι το ζευγάρι δεν θα περάσει μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων, διότι ο Γιώργος Κοσκωτάς έχει κάποιες σοβαρές δουλειές που δεν του επιτρέπουν να φύγει. « Όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο, αλλά από εκεί και πέρα τι πραγματικά συμβαίνει με τη σχέση τους, δεν γνωρίζει κανείς άλλος εκτός από τους ίδιους και ενδεχομένως τα παιδιά τους», μας είπε.
Ως γνωστόν, για την Κάθυ Κοσκωτά δεν έχει αρθεί η απαγόρευση να έρθει στην Ελλάδα, κάτι που όπως είπε στο “newsbomb.gr” ο δικηγόρος της οικογένειας Παναγιώτης Μιχαλόλιας, αναμένεται να ξεκαθαριστεί τον Μάρτιο.

Εν τω μεταξύ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προσηλωμένος στα επαγγελματικά του σχέδια, ο Γιώργος Κοσκωτάς χτίζει ξανά την αυτοκρατορία του. Τα τελευταία χρόνια ο πρώην μεγαλοεπιχειρηματίας και τραπεζίτης δραστηριοποιείται στον χρηματοοικονομικό τομέα και έχει ιδρύσει και την δική του εταιρία οικονομικών συμβούλων. Μάλιστα, έχει επεκτείνει τα επιχειρηματικά του βήματα και εκτός Ελλάδος, κυρίως σε αγορές των Βαλκανίων. Μέχρι τον περασμένο Μάρτιο, οπότε και ήρθη για τον ίδιο η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, την εκτός συνόρων επιχειρηματική δράση είχαν αναλάβει οι δυο μεγαλύτεροι γιοι του, πάντα όμως υπό την καθοδήγησή του.

Πηγή: newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/gossip/story/giati-den-paei-stin-kathu-o-koskotas

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved