Παραμυθένιος ο γάμος γνωστού ζευγαριού! Η κούκλα νύφη και το γαμήλιο τραπέζι που μας ξετρέλανε
Lifestyle

Παραμυθένιος ο γάμος γνωστού ζευγαριού! Η κούκλα νύφη και το γαμήλιο τραπέζι που μας ξετρέλανε

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και την είδηση έκανε γνωστή ο γαμπρός μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram οπού και μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες. Ο λόγος για τον γνωστό pastry chef Φίλιππο Παπασπύρου και την αγαπημένη του Μαριάννα Μαραγκίδη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την περασμένη Κυριακή (23-01) σε μια παραμυθένια τελετή που τα είχε όλα! Στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος, βλέπουμε το ζευγάρι την ώρα που βγαίνει από την εκκλησία και πι καλεσμένοι το ραίνουν με ροδοπέταλα λευκά και ρύζι.

«Την αγαπώ και αυτή είναι η αρχή και το τέλος όλων. 23•01•2022!!», σημείωσε ο ίδιος στη λεζάντα.

Ακολούθησαν δυο ακόμη φωτογραφίες, μια με την κούκλα νύφη μέσα στο απίθανο λευκό νυφικό της και μια ακόμη από το τέλειο γαμήλιο τραπέζι και τους δυο τους να ποζάρουν ευτυχισμένοι. Tην ίδια φωτογραφία πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το μοντέλο, Μαριάννα Μαραγκίδη γράφοντας: «Kύριος και κυρίας Παπασπύρου».

Δες φωτογραφίες

Να θυμίσουμε πως τηλεοπτικά είδαμε τον Φίλιππο Παπασπύρου την περασμένη σεζόν στο MasterChef.

«Πραγματικά ευχάριστη και πρωτόγνωρη. Δεν είναι τυχαίο ότι το «MasterChef» έχει αγαπηθεί τόσο από το κοινό! Αυτό που αισθάνθηκα όταν βρέθηκα στο πλατό και θεωρώ ότι είναι και η «συνταγή» της επιτυχίας είναι πως η ομάδα που τρέχει το πρότζεκτ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, έχει δέσει απόλυτα, οι χαρακτήρες των διαγωνιζομένων έχουν ενδιαφέρον και οι τρεις κριτές διατηρούν μια αρμονική χημεία μεταξύ τους», είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved