Ναόμι Κάμπελ: Ξόδεψε 1.910.000 ευρώ σε πολυτελή πάρτι
Lifestyle

Ναόμι Κάμπελ: Ξόδεψε 1.910.000 ευρώ σε πολυτελή πάρτι

Η φιλανθρωπική οργάνωση της Ναόμι Κάμπελ είναι large, αλλά όχι στο φιλανθρωπικό έργο της.

Η οργάνωση Fashion for Relief, όπως αποκαλύπτει η MailOnline, έχει ξοδέψει 1.910.000 ευρώ σε πολυτελή πάρτι, ενώ έχει κάνει δωρεές μόλις 244.000 ευρώ.

Όπως προέκυψε από έρευνα στην οποία υποβάλλει τα οικονομικά της οργάνωσης του 51χρονου σούπερ μόντελ η Επιτροπή Φιλανθρωπικών Οργανώσεων στη Βρετανία, διοργανώθηκε ένα υπερπολυτελές event στο Βρετανικό Μουσείο, όπου ήταν καλεσμένοι σταρ όπως ο Πιρς Μπρόσναν και η Ναόμι Χάρις, ενώ είχε διοργανώσει αντίστοιχο και στην Ντόχα του Κατάρ, που δεν έγινε ποτέ.

Οι καλεσμένοι στο Λονδίνο σερβιρίστηκαν άφθονες ποσότητες κοκτέιλ και σαμπάνιας στο κάλεσμα που στόχο είχε να συγκεντρωθούν χρήματα για τα παιδιά χωρίς προνόμια.

Τελικά, τα έσοδα για τα παιδιά αποδείχτηκαν πολύ κατώτερα των εξόδων για τη βραδιά που διοργανώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019, όπως αποδεικνύεται τώρα από τη δημοσιοποίηση των οικονομικών της οργάνωσης, από τα οποία προκύπτει ότι η στενή συνεργάτιδα της Ναόμι Κάμπελ, η Μπάνκα Χέλμικ, έπαιρνε για τις υπηρεσίες της το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 119.000 ευρώ.

Τα στοιχεία αυτά έχουν εξοργίσει κάποιους που έχουν κάνει δωρεές στην οργάνωση για καλό σκοπό, μεταξύ των οποίων είναι και ο καλλιτέχνης Πιερ Μούσα, που αποκαλύπτει ότι έχει κόψει κάθε επαφή με την οργάνωση και βοηθάει τις Αρχές στη διερεύνηση της οικονομικής της διαχείρισης.

«Η αλήθεια είναι ότι οι δωρεές της οργάνωσης είναι ένα μικρό κομμάτι των χρημάτων που συγκεντρώνει. Αντί να δίνονται σε καλούς σκοπούς, πάνε σε πομπώδη events και… άλλα έξοδα» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έχω δει τη λίστα των δωρητών και μιλάμε για ιδιωτικό πλούτο δεκάδων δισεκατομμυρίων. Δυσκολεύομαι λοιπόν να δω κάποια φιλανθρωπική φιλοδοξία με τα νούμερα που παρουσιάζονται».

Η οργάνωση από την πλευρά της αφήνει να διαρρεύσει ότι τα έξοδα που γίνονται για τις εκδηλώσεις δεν προκύπτουν από χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί για τις δωρεές, αλλά από επιπλέον κονδύλια από μεγάλους σπόνσορες.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved