To ντιζαϊνάτο σπίτι της Πηνελόπης Αναστασοπούλου! Κάθε χώρος του για... εξώφυλλο περιοδικού
Lifestyle

To ντιζαϊνάτο σπίτι της Πηνελόπης Αναστασοπούλου! Κάθε χώρος του για... εξώφυλλο περιοδικού

Αν υπάρχει ένα σπίτι διάσημου που είναι η επιτομή του inner design και της κομψότητας είναι σίγουρα αυτό της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του συζύγου της Φώτης Μπερνάντο οι οποίοι προσφάτως μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι, μετά από καιρό αναμονής. 

Η ίδια η ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε παραδεχτεί στους followers της και τους δικούς της ανθρώπους πως υπήρξε ένα διάστημα κατά το οποίο δυσκολεύτηκε όλη η οικογένεια καθώς από τη μία περίμενε την ολοκλήρωση των εργασιών στο νέο της σπίτι και από την άλλη ζούσε την αναμπουμπούλα της μετακόμισης από το προηγούμενο.

Αν και κουράστηκαν πολύ όλοι και ειδικά εκείνη και ο σύζυγός της καθώς συγχρόνως έπρεπε να φέρνουν σε πέρας και τις δουλειές τους αλλά και τις καθημερινές υποχρεώσεις τους, όταν τελικά όλα τα τακτοποιήθηκαν, πήραν όλοι μαζί μία βαθιά ανάσα ανακούφισης και άρχισαν να απολαμβάνουν τις ανέσεις του νέου σπιτιού τους.

"Καλημέρα απ' τον αγαπημένο μου χώρο στο καινούριο μας σπίτι!
Εδώ περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας με τα παιδιά και τους φίλους μας, ακριβώς όπως είχαμε ονειρευτεί!" έγραψε σε μία ανάρτησή της στο Instagram η όμορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια ποζάροντας στον χώρο της κουζίνας.

Αρκεί μόνο αυτό το στιγμιότυπο για να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για υψηλής αισθητικής design στον συγκεκριμένο χώρο αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους του σπιτιού.

Στην κουζίνα υπερισχύουν τα σκούρα χρώματα και παρ' όλο που πρόκειται για έναν πολυχρηστικό χώρο, η νοικοκυρά του σπιτιού δεν φοβήθηκε να βάλει βελούδο στα ψηλά σκαμπό.

Το μαύρο και το καφέ υπερισχύουν στον συγκεκριμένο χώρο ενώ στο σαλόνι κυριαρχούν το μοβ χρώμα και τα animal print μαξιλάρια που προσδίδουν στον χώρο μία υπέροχη ατμόσφαιρα.

Όσο για την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, εκεί τα γήινα χρώματα δίνουν μία πιο ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο ενώ η τεχνοτροπία του μαρμάρου στους τοίχους χαρίζουν περισσότερη πολυτέλεια στην όλη εικόνα.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον μικρό κήπο του σπιτιού, αυτός είναι πραγματικά για φωτογράφιση σε περιοδικό με τα λουλούδια και το γκαζόν να σε κάνουν να πιστεύεις πως βρίσκεσαι σε... επίγειο παράδεισο!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved