Η Σαρλίν του Μονακό μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγεία της και τις φήμες χωρισμού από τον Αλβέρτο
Lifestyle

Η Σαρλίν του Μονακό μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγεία της και τις φήμες χωρισμού από τον Αλβέρτο

H πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό μίλησε ανοιχτά για την ασθένεια που την ταλαιπωρεί αλλά και τις φήμες χωρισμού από τον πρίγκιπα Αλβέρτο!

Αρχικά ανέφερε η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μοναό: «Το μονοπάτι είναι μακρύ, δύσκολο και επίπονο».

Μάλιστα, πέρασε σχεδόν ένα χρόνο μακριά από την οικογένειά της και το πριγκιπάτο του Μονακό, καθώς βρισκόταν στη γενέτειρά της, στην Νότια Αφρική, υποβαλλόμενη σε μία θεραπεία για την ασθένεια, που την ταλαιπωρεί και αργότερα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Ελβετία.

Η 44χρονη πριγκίπισσα ανέφερε στην εφημερίδα Monaco Matin: Η κατάσταση της υγείας μου είναι ακόμα εύθραυστη και δεν θέλω να βιάζομαι. Το μονοπάτι είναι μακρύ, δύσκολο και πολύ επίπονο», δήλωσε.

Όσο για τα δίδυμα παιδιά της, Gabriella και Jacques, είπε: «Όταν επέστρεψα στο Πριγκιπάτο, εστίασα όλη την ενέργειά μου στα παιδιά μου, στο σύζυγό μου και στην υγεία μου γιατί αυτή είναι η προτεραιότητά μου». Αρνήθηκε τις φήμες που μιλούν για ένα ενδεχόμενο διαζύγιο και μία μόνιμη μετακόμισή της στην Ελβετία: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στο Μονακό στην οικογένειά μου».

Για τις φήμες χωρισμού από τον πρίγκιπα Αλβέρτο, δήλωσε «Θέλεις να μιλήσουμε για τις φήμες περί διαζυγίου ή για το νέο μου σπίτι στην Ελβετία; Εξακολουθώ να το βρίσκω λυπηρό που κάποια Μέσα διαδίδουν τέτοιες φήμες για τη ζωή και τη σχέση μου!».

Και πρόσθεσε: «Όπως όλοι μας, έτσι και εμείς είμαστε άνθρωποι και έχουμε συναισθήματα και αδυναμίες. Μόνο που η οικογένειά μας είναι εκτεθειμένη στα Μέσα και η παραμικρή αδυναμία μας αναμεταδίδεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved