Ευγενία Νιάρχου: Τα διπλά γενέθλια στην Ελλάδα και το γλέντι με τον Αντώνη Ρέμο! (photos)
Lifestyle

Ευγενία Νιάρχου: Τα διπλά γενέθλια στην Ελλάδα και το γλέντι με τον Αντώνη Ρέμο! (photos)

Τα γενέθλιά της είχε στις 15 Ιουλίου η Ευγενία Νιάρχου και φρόντισε να τα γιορτάσει στην Ελλάδα την οποία πλέον επισκέπτεται όλο και πιο συχνά.

Η διάσημη κληρονόμος και εγγονή του αξέχαστου Σταύρου Νιάρχου εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στη χώρα μας και απολαμβάνει τις διακοπές της όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

Χθες μαζί με την παρέα της έκοψε την πρώτη τούρτα γενεθλίων της όμως προέκυψε και ακόμη μία και ακόμη πιο εντυπωσιακή από την πρώτη σε σχήμα... καβουριού!

Η Ευγενία Νιάρχου η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει το ταλέντο της στο σχεδιασμό εκλεκτών κοσμημάτων και λανσάρει τις δημιουργίες της ανά τον κόσμο, γιόρτασε με αγαπημένους φίλους τα τριακοστά έκτα γενέθλια της δίπλα στη θάλασσα.

Δεν έχει αποκαλύψει πού ακριβώς κάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα όμως το πιθανότερο είναι πως βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο.

Χθες βράδυ πάντως, η Ευγενία Νιάρχου και η εκλεκτή παρέα της το καταδιασκέδασαν έχοντας ανάμεσά τους τον Αντώνη Ρέμου με τον οποίο ανέβασε και φωτογραφίες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον εορτασμό των γενεθλίων της Ευγενίας Νιάρχου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved