Αναστασία Καίσαρη-Thomas Persy: Για δεύτερη φορά γονείς! Το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους!
Lifestyle

Αναστασία Καίσαρη-Thomas Persy: Για δεύτερη φορά γονείς! Το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αναστασία Καίσαρη και ο σύζυγός της Thomas Persy που την περασμένη Δευτέρα υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, το δεύτερο κοριτσάκι τους. 

Η κόρη του άρχοντα των κοσμημάτων Κώστα Καίσαρη και ο σύζυγός έχουν άλλο ένα κοριτσάκι, τη Χριστιάνα, η οποία ήρθε στη ζωή τον Δεκέμβριο του 2021.

Είναι μαζί από τότε που διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά τα βλέμματά τους. Ήταν το 2017 όταν οι δύο νέοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά και ένιωσαν τον κεραυνοβόλο έρωτα να τούς χτυπάει την πόρτα.

Δύο χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2019, η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων και ο επιχειρηματίας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία τελετή και μία δεξίωση που άφησε... εποχή.

Η Αναστασία και ο Thomas ενώ­θηκαν με τα δεσμά του γάμου δύο φο­ρές, καθώς παντρεύτηκαν με κα­θολική τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου, στο κέντρο της Αθήνας, σε κλειστό οικογενεια­κό κύκλο, και την επομένη τέλεσαν ένα δεύτερο Μυστήριο, έναν ορθόδοξο γάμο, που πραγματο­ποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγί­ου Δημητρίου, στο Παλαιό Ψυχι­κό, όπου καλεσμένη ήταν όλη η κοσμική Αθήνα

Σ' αυτή την τόσο όμορφη στιγμή τους οι νεόνυμφοι είχαν στο πλευρό τους 1358 καλεσμένους που τους ευχήθηκαν τα καλύτερα για το κοινό τους μέλλον.

Και αυτό τελικά ήρθε με την άφιξη των παιδιών τους που ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ευτυχισμένοι γονείς έχουν ήδη αποφασίσει το όνομα που θα δώσουν στη μικρή τους κόρη το οποίο και αποκάλυψε η Αναστασία Καίσαρη στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε με τη μικρούλα και τον σύζυγό της να την κρατά αγκαλιά. Όπως αποκάλυψε λοιπόν, η μικρούλα θα πάρει το όνομα Βικτώρια.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved