Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο νέος βασιλιάς, Κάρολος, ζήτησε από τον Harry να μη φέρει μαζί του τη Meghan
EPA/DARREN ENGLAND - EPA/NEIL HALL
Lifestyle

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο νέος βασιλιάς, Κάρολος, ζήτησε από τον Harry να μη φέρει μαζί του τη Meghan

Παρά το βαρύ πένθος στη βασιλική οικογένεια μετά τον θάνατο της 96χρονης βασίλισσας Ελισάβετ, φαίνεται πως δεν λένε να σταματήσουν οι ίντριγκες και οι εντάσεις ανάμεσα στα μέλη της. 

Ήδη μάλιστα άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κάρολο να έχει ζητήσει από τον πρίγκιπα Harry να μη φέρει μαζί του τη Meghan Markle στο κάστρο Μπαλμόραλ όπου άφησε την τελευταία της πνοή η βασίλισσα.

Μάλιστα, όπως σημειώνει άρθρο της DailyMail, το προσωπικό του παλατιού έδειξε να είναι πολύ δύσπιστο στην είδηση που μετέδιδαν προχθές το απόγευμα τα Μέσα, ότι δηλαδή η Meghan Markle κατευθυνόταν προς το Balmoral αφού γνώριζαν ότι ο νέος βασιλιάς είχε ζητήσει από τον μικρότερο γιο του τον αποκλεισμό της από την οικογενειακή μάζωξη.

Σύμφωνα με τη The Sun, ο πρίγκιπας Harry βρισκόταν επί βρετανικού εδάφους όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από τον πατέρα του για να μην φέρει μαζί του τη Meghan.

Όπως ανέφερε πηγή «Ο Κάρολος είπε στον Harry πως δεν ήταν σωστό για τη Meghan να βρεθεί στο Balmoral σε τέτοια τραγικές στιγμές της οικογένειας».

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, είπε στον Harry πως δεν θα πήγαινε ούτε η Kate και ότι θα ήταν καλό να είναι παρόντες μόνο οι πολύ στενοί συγγενείς της βασίλισσας.

«Ο Κάρολος κατέστησε απολύτως σαφές πως η Meghan δεν ήταν ευπρόσδεκτη».

Πάντως, τόσο η Meghan όσο και ο Harry έχουν ακυρώσει κάθε εμφάνισή τους ή επαγγελματική τους δραστηριότητα στο Λονδίνο, καθώς έχει κηρυχθεί περίοδος πένθους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved