Το τελευταίο ταξίδι της βασίλισσας Ελισάβετ - Στις 19 Σεπτεμβρίου η κηδεία της!
Lifestyle

Το τελευταίο ταξίδι της βασίλισσας Ελισάβετ - Στις 19 Σεπτεμβρίου η κηδεία της!

Ενωμένα στο πένθος είναι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, παρά το γεγονός ότι έγινε γνωστό πως την ημέρα του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ ο Κάρολος ζήτησε από τον Harry να μην συνοδεύεται από τη σύζυγό του Meghan. 

Τα παιδιά της βασίλισσας εκτός από τον νέο βασιλιά εθεάθησαν να περνούν την είσοδο του κάστρου Balmoral όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Ελισάβετ για να τη χαιρετήσουν για τελευταία φορά, κλαίγοντας συνεχώς για την απώλειά της.

Η σορός της βασίλισσας συνεχίζει να βρίσκεται στο κάστρο της Σκωτίας όπου και αποτίουν για τελευταία φορά φόρο τιμής τα μέλη του προσωπικού του Balmoral. Αύριο θα μεταφερθεί στο Εδιμβούργο και μάλιστα, σύμφωνα με τα βρετανικά media, το φέρετρο της Ελισάβετ θα ξεκινήσει αύριο το ταξίδι του από το Αμπερντίν Τέσσερις ώρες μετά αναμένεται να φτάσει στο παλάτι Holyroodhouse που είναι η επίσημη κατοικία των Βρετανών Βασιλέων στη Σκωτία.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα φιλοξενηθεί στον καθεδρικό ναό του St Giles μία σύντομη τελετή όπου και θα παραμείνει το φέρετρο της βασίλισσας για μία ολόκληρη μέρα. Την Τρίτη, η σορός της θα φτάσει στο Λονδίνο αεροπορικώς. Στις 10 το πρωί αύριο θα φύγει αυτοκινητητοπομπή με το φέρετρο από το Balmoral για να φτάσει στο Αμπερντίν και από εκεί θα περάσει από τις πόλεις Dundee και Perth. Καθ' όλη τη διαδρομή αναμένεται οι Βρετανοί πολίτες να αποτίουν φόρο τιμής, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, στη βασίλισσα της καρδιάς τους.

Η αυτοκινητοπομπή επίσης θα περάσει και από τη γέφυρα King VI που φέρει το όνομα του αγαπημένου πατέρα της Ελισάβετ πριν καταλήξει στο Λονδίνο για την κηδεία.

Όταν η σορός φτάσει στο Εδιμβούργο, το φέρετρο της Ελισάβετ θα μεταφερθεί στο Παλάτι του Holyroodhouse, την επίσημη κατοικία της στη Σκωτία. Τη Δευτέρα η αυτοκινητοπομπή θα περάσει από το Royal Mile στον Καθεδρικό Ναό του St. Giles, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί "Αγρυπνία των Πριγκίπων" με μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Την Τρίτη το φέρετρο θα οδηγηθεί στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τους χιλιάδες των πολιτών που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το παλάτι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved