Δείτε live: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ - Η ουρά ξεπερνά τα 4 χιλιόμετρα
EPA/LUSA/NUNO VEIGA
Lifestyle

Δείτε live: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ - Η ουρά ξεπερνά τα 4 χιλιόμετρα

Σε λαϊκό προσκύνημα τέθηκε εδώ και λίγη ώρα (ώρα Ελλάδας 19,00 μ.μ.) σήμερα (14/9) η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ στο Ουέστμινστερ όπου και θα παραμείνει για τον λαό της για τις επόμενες τέσσερις μέρες.

Ο χώρος όπου βρίσκεται το φέρετρο της βασίλισσας θα είναι ανοιχτός 24 ώρες το 24ωρο μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα οπότε έχει οριστεί και η κηδεία. Την ώρα που ο βασιλιάς Κάρολος επέστρεφε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, στη θέα και μόνο της σορού της βασίλισσας, ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος άρχισε να τραγουδάει τον εθνικό ύμνο.

Είναι τόσο μεγάλη η προσέλευση του κόσμου που αναμένεται πως η αναμονή για κάθε άτομο που θα βρίσκεται στην ουρά θα ξεπεράσει τις 30 ώρες ενώ πλέον οι ειδικοί θεωρούν δεδομένο ότι οι απλοί πολίτες που θα βρεθούν στο Ουέστμινστερ για να αποχαιρετήσουν τη βασίλισσα θα ξεπεράσουν το 1.000.000.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της βασίλισσας, υπήρξε λειτουργία διάρκειας 20 λεπτών από τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Αγγλίας, Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι και τελέστηκε υπό τους ήχους των Μπετόβεν, Σοπέν και Φέλιξ Μέντελσον Μπαρτόλντι.

Στην τελετή έδωσαν το παρών η νέα πρωθυπουργός της χώρας Λιζ Τρας που ήταν ντυμένη στα μαύρα και φυσικά πολλοί ακόμα Βρετανοί πολιτικοί.

Δείτε live όσα συμβαίνουν στο Ουέστμινστερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved