Βασίλισσα Ελισάβετ: Τζορτζ και Σάρλοτ στην κηδεία της γιαγιάς τους
Lifestyle

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τζορτζ και Σάρλοτ στην κηδεία της γιαγιάς τους

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Μέχρι και σήμερα τα παιδιά των πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν εμφανιστεί σε καμία εκδήλωση πένθους για την μονάρχη.

Τελικά στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ θα παραστούν ο 9 ετών πρίγκιπας Τζορτζ και η 7 ετών πριγκίπισσα Σαρλότ, αλλά δεν θα παρευρεθεί ο 4 ετών πρίγκιπας Λούις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσαν τα ξένα μέσα, τα δύο μικρά παιδιά θα μπουν στο Αββαείο του Γουέστμινστετ στι 13:00 ώρα Ελλάδος, περπατώντας πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ, ακριβώς πίσω από τους γονείς τους, Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον και μπροστά από τους θείους τους, πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Το Σάββατο, ανώτεροι σύμβουλοι του παλατιού ζήτησαν από το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας να εξετάσουν το ενδεχόμενο να επιτρέψουν στον πρίγκιπα Τζορτζ να παραστεί στην κηδεία της βασίλισσας, λόγω του ισχυρού συμβολικού μηνύματος που θα έστελνε.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι πλέον ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Έχοντας αυτό κατά νου, το παλάτι πρότεινε ότι θα ήταν καλό για το κοινό να δει τον νεαρό πρίγκιπα, αφού αποτελεί το μέλλον της Μοναρχίας.

Δείτε live το τελευταίο αντίο στην Βασίλισσα Ελισάβετ

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Το τελευταίο «αντίο» στην μονάρχη

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την κηδεία της- Το τελετουργικό και οι 500 ηγέτες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved