Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Γράφτηκε το τέλος! - Στην κρύπτη του κάστρου του Ουίνσδορ η σορός της
Lifestyle

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Γράφτηκε το τέλος! - Στην κρύπτη του κάστρου του Ουίνσδορ η σορός της

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Στην κρύπτη του κάστρου του Ουίνδσορ βρίσκεται πλέον η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ, δώδεκα μέρες μετά τον θάνατό της. 

Η σορός της βασίλισσας βρίσκεται πλέον δίπλα ακριβώς από το φέρετρο του αγαπημένου της συζύγου, Φίλιππου ο οποίος περίμενε ενάμιση χρόνο εκεί.

Σήμερα, από νωρίς το πρωί είχαν κορυφωθεί οι εκδηλώσεις για το «ύστατο χαίρε» στη βασίλισσα, η σορός της οποίας βρισκόταν τις τελευταίες μέρες σε λαϊκό προσκύνημα στο αβαείο του Westminster. Σήμερα, έκανε τον τελευταίο της «περίπατο» αφού μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία, πήρε τον δρόμο για το κάστρο του Ουίνδσορ, εκεί όπου η ίδια ήθελε να ταφεί.

Για δύο ώρες η νεκρική πομπή πέρασε από πολλά σημαντικά σημεία του Λονδίνου πριν καταλήξει η σορός της βασίλισσας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ για να ακολουθήσει ακόμα μία μικρότερη τελετή πριν η σορός οδηγηθεί στην κρύπτη.

Στις 21,30 ώρα Ελλάδας, όπως όριζε το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε κατά γράμμα και με κάθε λεπτομέρεια από την ημέρα του θανάτου της μέχρι σήμερα (19/9), η ταφή θα γινόταν παρουσία μόνο της βασιλικής οικογένειας και χωρίς κάμερες και φωτογράφους.

Φυσικά, τα βλέμματα και τις κάμερες αλλά και τους φωτογράφους έκλεψαν η πριγκίπισσα Κέιτ που χαρακτηρίστηκε πολύ κομψή αλλά και πολλοί καλεσμένοι στην κηδεία όπως ο πρόεδρος Μακρόν με τη σύζυγό του. Η πριγκίπισσα Κέιτ η οποία είχε κοντά της στην νεκρώσιμη ακολουθία τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, θέλησε να τιμήσει τη βασίλισσα φορώντας στον λαιμό της ένα περιδέραιο από μαργαριτάρια που της είχε χαρίσει εκείνη. Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα παραλειπόμενα των εκδηλώσεων για το «ύστατο χαίρε» στη βασίλισσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved