Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Το σπίτι τους είναι απίθανο και με αέρα από... Beverly Hills!
Lifestyle

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Το σπίτι τους είναι απίθανο και με αέρα από... Beverly Hills!

Μία ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της Αθηνάς Οικονομάκου στο Instagram, αρκεί για να πείσει πως η ηθοποιός, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια έχει εξαιρετικό στιλ.

Ανάμεσα σε αυτές τις δημοσιεύσεις υπάρχουν κι αυτά τα posts που αποκαλύπτουν με τον τρόπο τους, διάφορα σημεία του σπιτιού της. Σημεία που αποδεικνύουν με τη σειρά τους ότι η ίδια, εκτός των άλλων, έχει κι εξαιρετικό γούστο στη διακόσμηση

Το σαλόνι, το οποίο αποπνέει αυθεντικό αέρα μοντερνισμού είναι ένα από τα πιο όμορφα σημεία του σπιτιού. Το ασύμμετρο ξύλινο coffee table, καθώς και οι δυο στρογγυλεμένες πολυθρόνες χωρίς βάση οι οποίες έχουν «ντυθεί» με έντονα prints, ανήκουν στα πλαίσια της μοντέρνας διακόσμησης.

Ένα μεγάλο μέρος του τοίχου είναι επενδυμένο με ξύλο, ενώ ο μεγάλος αφηρημένος πίνακας ζωγραφικής που τον κοσμεί, κλέβει την παράσταση. Η διακόσμηση ολοκληρώνεται με τα 2 φυτά εσωτερικού χώρου που αναζωογονούν την ατμόσφαιρα στο σαλόνι και του προσδίδουν ζωντάνια.

Σε άλλο μέρος του σπιτιού, ένα δεύτερο καθιστικό, η minimal διακόσμηση και οι ουδέτεροι χρωματισμοί είναι τα 2 στοιχεία που κυριαρχούν. Ο πίνακας αφηρημένης τέχνης που βρίσκεται πίσω από την Αθηνά Οικονομάκου, είναι εντυπωσιακός.

Η ντουλάπα για κάθε fashionista

Ένα βεστιάριο είναι το όνειρο και η χαρά όποιου αγαπά τα ρούχα, τα κοσμήματα, τα παπούτσια και τη βιομηχανία της μόδας εν γένει. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να πατάς το πόδι σου σε έναν χώρο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου, αποκλειστικά αφιερωμένο στο προσωπικό σου γούστο και την προσωπική σου αισθητική.

Η Αθηνά Οικονομάκου, πάντως, έχει φροντίσει να έχει έναν τέτοιον χώρο στο σπίτι της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Γεύση από Beverly Hills

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που μας ξεναγούν στα σπίτια διάφορων star του Hollywood, οι εικόνες των εξωτερικών χώρων μαγεύουν. Ο εξωτερικός χώρος που έχει διαμορφώσει η Αθηνά Οικονομάκου θυμίζει έναν από αυτούς τους κήπους που κοσμούν τις μεζονέτες των celebrities στην άλλη άκρη της γης...

Δείτε παρακάτω βίντεο που είχε ανεβάσει παλιότερα η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από το σπίτι της:

https://www.instagram.com/p/CbUr21DA9sq

Πηγή: Ciao

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στο Κάπρι της Ιταλίας! (Photos)

Οικονομάκου: Μας έδειξε φωτό από το σαλόνι της και μείναμε… δεν έχεις δει πιο ιδιαίτερες πολυθρόνες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved