Βασίλισσα Ελισάβετ: Το πιστοποιητικό θανάτου αποκαλύπτει ότι πέθανε τρεις ώρες πριν την ανακοίνωση
the royal family instagram
Lifestyle

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το πιστοποιητικό θανάτου αποκαλύπτει ότι πέθανε τρεις ώρες πριν την ανακοίνωση

Το επίσημο έγγραφο που πιστοποιεί τον τόπο και τον χρόνο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ είδε σήμερα (29/9) το φως της δημοσιότητας. 

Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό θανάτου δόθηκε στη δημοσιότητα από το National Records of Scotland και αποκάλυψε ότι η βασίλισσα έφυγε από τη ζωή τρεις και κάτι ώρες νωρίτερα από την ώρα που ανακοινώθηκε επίσημα ότι είχε φύγει από τη ζωή.

Όπως αναφέρει το πιστοποιητικό, η ακριβής ώρα θανάτου της είναι την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 3.10 μ.μ. στο κτήμα Μπαλμόραλ στο Aberdeenshire δηλαδή τρεις ολόκληρα ώρες και είκοσι λεπτά πριν ανακοινωθεί επίσημα από το παλάτι του Μπάκιγχαμ το μοιραίο.

Όσο για την αιτία θανάτου της, αναγράφεται η λέξη «γηρατειά».

Εκείνο τώρα που προκαλεί πολλά ερωτήματα είναι γιατί συνέβη όλο αυτό και κρατήθηκε κρυφή η είδηση του θανάτου της 96χρονης μονάρχη για τόσες ώρες.

Πάντως, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκείνης της ημέρας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και οι θείοι του Έντουαρντ και Άντριου βρίσκονταν σε πτήσεις, ταξιδεύοντας για να βρεθούν στο Μπαλμόραλ ώστε να περάσουν μαζί της τις τελευταίες ώρες της ζωής της βασίλισσας καθώς η υγεία της είχε επιδεινωθεί ιδιαίτερα.

Αν είναι αλήθεια τα δημοσιεύματα εκείνης της ημέρας που θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι να ενημερώνεται για τον θάνατο της γιαγιάς του μόλις πέντε λεπτά πριν η είδηση ανακοινωθεί στις 18,30 το απόγευμα, τότε προκαλούνται ακόμα περισσότερα ερωτήματα για την παντελή έλλειψη επικοινωνίας του Χάρι με τη βασιλική οικογένεια.

Δείτε παρακάτω το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved