Έμυ Λιβανίου: Το ατύχημα, το χειρουργείο και η επιστροφή με ένα τεράστιο χαμόγελο
Panoulis
Lifestyle

Έμυ Λιβανίου: Το ατύχημα, το χειρουργείο και η επιστροφή με ένα τεράστιο χαμόγελο

Από τα μέσα του Οκτωβρίου είχαμε να δούμε την Έμυ Λιβανίου σε δημόσια εμφάνιση. 

Η εξαιρετικά ενεργή δημοσιογράφος δε συνηθίζει να εξαφανίζεται για τόσο μεγάλο διάστημα ειδικά από τις φιλανρθωπικές δράσεις που στηρίζει χρόνια τώρα με όλη της την καρδιά. Κι όταν μάθαμε τι την κράτησε εκτός για περίπου δύο μήνες η αλήθεια είναι οτι μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Γιατί τίποτα δεν ακούστηκε και δεν έγινε γνωστό όλο αυτόν τον καιρό. Η Έμυ Λιβανίου είχε ένα ατύχημα που την οδήγησε στο χειρουργείο και πλέον βρίσκεται στη φάση της ανάρρωσης. Μια κακιά στιγμή, ένα παραπάτημα στη σκάλα του σπιτιού της και μάλιστα με flat αθλητικά παπούτσια της κόστισε πολύ ακριβά αφού υπέστει ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και να οδηγηθεί σε χειρουργική αποκατάσταση με μόσχευμα.

Μια επέμβαση ρουτίνας μεν, αλλά πολύ δύσκολη για τον ασθενή αφού θέλει πολύ προσοχή ειδικά μετά το χειρουργείο και έτσι η πετυχημένη δημοσιογράφος θέλοντας και μη κλείστηκε εντός σπιτιού μέχρι να πάρει το οκ των γιατρών της για να κάνει δειλά δειλά τις πρώτες της εξόδους.

Καθόλου τυχαίο που στην πρώτη της έξοδο από το σπίτι επέλεξε να παρευρεθεί στο απολογιστικό event του Make A Wish στον υπέροχο χώρο του Passaji, ενώ στη δεύτερή της έξοδο βρέθηκε απαστράπτουσα και με ένα τεράστιο χαμόγελο στο μεγάλο ετήσιο event της Lifeline Hellas στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία συνοδευόμενη από τον αδερφό της.

Χωρίς τακούνια φυσικά, αφού τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα απαγορεύονται. Με εξαιρετική διάθεση όμως, καθώς οι δύο φιλανθρωπικές δράσεις είναι από αυτές που η ίδια υποστηρίζει ενεργά εδώ και χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved