Χανουκά στην καρδιά του Κολωνακίου
Lifestyle

Χανουκά στην καρδιά του Κολωνακίου

Tην ευγνωμοσύνη του στην Ελλάδα εκφράζει με κάθε ευκαιρία αλλά και την σταθερή στόχευση του για επενδύσεις στην πατρίδα των προγόνων του, ανέπτυξε για μία ακόμη φορά ο David Sassoon υποδεχόμενος δημοσιογράφους και επιχειρηματίες για ανταλλαγή ευχών.

O Πρόεδρος του Joseph Sassoon Group καλωσόρισε τους προσκεκλημένους του με αφορμή τις γιορτινές μέρες αλλά και το Εβραϊκό Χανουκά και φιλοξένησε τους προσκεκλημένους του στην έδρα και τα γραφεία του ομίλου στο Κολωνάκι.

Μάκης Μάτσας, Ειρήνη Νικολοπούλου

Ο κ Sassoon επεσήμανε για μία ακόμη φορά ότι λαμβάνει τεράστια αγάπη από την Ελλάδα σε ό,τι αφορά τα επιχειρηματικά σχέδιά του, ενώ επανέλαβε την ηθική δέσμευση απέναντι στον παππού του όταν «ανοίξει τις επιχειρηματικές βλέψεις του σε κάποια άλλη χώρα , αυτή να είναι η Ελλάδα».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρέσβης του Ισραήλ Νόαμ Κατζ, ο πρέσβης επί τιμή Σπύρος Θεοχαρόπουλος, ο πρόξενος της Ναμίμπια στην Ελλάδα, Αλέξανδρος Ηλιάδης, ο πρόξενος της Νικαράγουα στην Ελλάδα, Μιγκέλ Καπουάνο, o επιχειρηματίας Μάκης Μάτσας ,η Ειρήνη Νικολοπούλου και στελέχη του ομίλου και δημοσιογράφοι που ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved