Για πρώτη φορά μετά από χρόνια οι γιοι του Κωνσταντίνου μαζί στην Ελλάδα - Η θλίψη και οι αποφάσεις
Lifestyle

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια οι γιοι του Κωνσταντίνου μαζί στην Ελλάδα - Η θλίψη και οι αποφάσεις

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πατέρα τους, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, υποχρέωσε τους γιους του Παύλο, Νικόλαο και Φίλιππο να ταξιδέψουν μέχρι την Ελλάδα για το τελευταίο «αντίο».

Οι τρεις γιοι του ήταν ήδη στην Ελλάδα χθες (10/1) το βράδυ όταν εκείνος άφηνε την τελευταία του πνοή μετά από επτά μέρες νοσηλείας στην εντατική λόγω σοβαρού εγκεφαλικού επεισοδίου που είχε.

Ο πρωτότοκος, ο Παύλος αλλά και ο βενιαμίν της οικογένειας, ο Φίλιππος ζουν μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ ο Νικόλαος έχει επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια να εγκατασταθεί στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Οι τρεις τους βρέθηκαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συζητήσουν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και τα διαδικαστικά της κηδείας του πατέρα τους.

Ντυμένοι με σκούρα κοστούμια και με τον πόνο της απώλειας του πατέρα τους ζωγραφισμένο στα μάτια τους, απαθανατίστηκαν από τους φωτογραφικούς φακούς την ώρα που έβγαιναν από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη συνάντηση.

Όπως αποφασίστηκε, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα ταφεί, μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών στο Τατόι, δίπλα στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που ο Παύλος, ο Νικόλαος και ο Φίλιππος κάνουν κοινή επίσημη δημόσια εμφάνιση στην Ελλάδα.

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved