Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στην Ελλάδα για την κηδεία του ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Χουάν Κάρλος;
Lifestyle

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στην Ελλάδα για την κηδεία του ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Χουάν Κάρλος;

Όλο και μεγαλώνει η λίστα των επίσημων προσκεκλημένων της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ στη χώρα μας δεν αποκλείεται να βρεθεί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, διάδοχος του βρετανικού θρόνου, καθώς ο Κωνσταντίνος ήταν νονός του.

Αναμένεται όμως να έρθει στην Ελλάδα για το τελευταίο «αντίο» και ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, σύζυγος της αδελφή του Κωνσταντίνου, της επίτιμης βασίλισσας της Ισπανίας, Σοφίας. Η τελευταία βρισκόταν στο Βατικανό για την ταφή του Βενέδικτου XVI, εκπροσωπώντας την Ισπανία, συνοδευόμενη από τον υπουργό εξωτερικών. Όταν έμαθε πως ο αδελφός της δεν είναι καλά, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα για να είναι κοντά του μιας και υπήρξαν πολύ δεμένα αδέλφια.

Επίσης, στην κηδεία πρόκειται να στείλουν εκπροσώπους οι βασιλικές οικογένειες της Δανίας, της Σουηδίας, της Ισπανίας και της Νορβηγίας μιας και διατηρούσε στενούς δεσμούς μαζί τους.

Να θυμίσουμε ότι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος νοσηλευόταν για περίπου μία εβδομάδα σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό μαζί με τη σύζυγό του Άννα Μαρία.

Ο Κωνσταντίνος είχε πουλήσει πριν από περίπου ενάμιση χρόνο σε Βούλγαρο επιχειρηματία την έπαυλή του στο Πόρτο Χέλι όπου είχε εγκατασταθεί τα πρώτα χρόνια της επιστροφής του στην Ελλάδα όμως λόγω της εύθραυστης υγείας του αποφάσισε να μετοικήσει στην Αθήνα ώστε να έχει πρόσβαση σε νοσοκομεία και ιατρικές υπηρεσίες.

Όλα τα παιδιά του, πλην του γιου του Νικόλαου ζουν στο εξωτερικό. Με την είδηση της μεγάλης επιδείνωσης της υγείας του ταξίδεψαν μέχρι την Ελλάδα προκειμένου να είναι κοντά του και φυσικά θα παραμείνουν και τις επόμενες μέρες μέχρι την κηδεία του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved