Πυρετός εργασιών στο Τατόι-Οι βασιλικοί τάφοι & το σημείο όπου θα ταφεί ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος
Lifestyle

Πυρετός εργασιών στο Τατόι-Οι βασιλικοί τάφοι & το σημείο όπου θα ταφεί ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Νυχθημερόν εργάζονται τα συνεργεία για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου σε ηλικία 83 ετών. 

Το τεράστιο κτήμα, έκτασης 40.000 και πλέον στο Τατόι μοιάζει με ένα απέραντο εργοτάξιο, με τους εργάτες να προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν προσβάσιμους τους χώρους γύρω από τους βασιλικούς τάφους, εκεί όπου έχουν ταφεί ο πατέρας και η μητέρα του Κωνσταντίνου, βασιλιάς Παύλος και βασίλισσα Φρειδερίκη.

Πολύ κοντά τους ετοιμάζεται και η τελευταία κατοικία του έκπτωτου μονάρχη με μάρμαρα που τοποθετούνται στο σημείο ώστε να είναι όλα έτοιμα για την ταφή του.

Οι απαραίτητες εργασίες γίνονται και στον ναό που βρίσκεται πολύ κοντά στους τάφους ώστε να ανανεωθεί ενώ κόβονται και απομακρύνονται τα δέντρα που είχαν καεί στη μεγάλη πυρκαγιά τον περασμένο Αύγουστο στην περιοχή.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, η περιοχή στο Τατόι, γύρω από τους βασιλικούς τάφους ήταν απροσπέλαστη πριν παρέμβουν τα συνεργεία λόγω των καιρικών συνθηκών που είχαν συμβάλλει στο να γεμίσουν διάφορα σημεία στους δρόμους με λάσπη και μπάζα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Να θυμίσουμε ότι πριν οι υψηλοί προσκεκλημένοι φτάσουν στο Τατόι, θα παρευρεθούν στη νεκρώσιμη ακολουθία στη Μητρόπολη όπου θα έχει τεθεί από τις 6 το πρωί της Δευτέρας σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Δείτε πώς είναι σήμερα το σημείο όπου θα ταφεί ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Τατόι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved