Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Συντετριμμένη η εγγονή του Μαρία Ολυμπία - Η εμφάνισή της στην Αθήνα
Lifestyle

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Συντετριμμένη η εγγονή του Μαρία Ολυμπία - Η εμφάνισή της στην Αθήνα

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Τα τελευταία 24ωρα η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που έχει καταφτάσει στην Ελλάδα για την κηδεία του που θα γίνει αύριο (16/10) στο Τατόι, βρίσκεται στο στόχαστρο των φωτογραφικών φακών που αποζητούν στιγμιότυπα των μελών της. 

Οι παπαράτσι έχουν ακροβολιστεί γύρω από κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου διαμένουν τα μέλη της και περιμένουν για να τους απαθανατίσουν κατά την έξοδο ή την είσοδό τους.

Σε μία τέτοια τους στιγμή απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τα μέλη της οικογένειας του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ με τη Μαρία Ολυμπία να μονοπωλεί με την εμφάνισή της τα φλας.

Και όχι άδικα αφού πρόκειται για περιζήτητη ενζενί στα κοσμικά σαλόνια της Ευρώπης αλλά και κορυφαίο μοντέλο για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του κόσμου.

H Μαρία Ολυμπία εμφανίστηκε στην έξοδο του ξενοδοχείου όπου διαμένει μαζί με την οικογένειά της σκυθρωπή και θλιμμένη και φυσικά μαυροφορεμένη όπως η μητέρα της Μαρί Σαντάλ, ο πατέρας της Παύλος και τα αδέλφια της Κωνσταντίνος Αλέξιος, Αχιλλέας Ανδρέας, Οδυσσέας Κίμωνας και Αριστείδης Σταύρος.

Η οικογένεια την προηγούμενη μέρα είχε παρευρεθεί στο τρισάγιο που έγινε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών μετά τη συμπλήρωση τριών ημερών από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στον οποίο η Μαρία Ολυμπία, όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, είχε μεγάλη αδυναμία. Ήταν το πρώτο του εγγόνι και φυσικά η σχέση τους ήταν μοναδική. Δείτε φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη εμφάνιση της οικογένειας του Παύλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved