Καρέ καρέ όλες οι κινήσεις της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου από το πρωί
Lifestyle

Καρέ καρέ όλες οι κινήσεις της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου από το πρωί

Απομένουν μόλις λίγες ώρες πριν την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (16/1) αύριο στο Τατόι και η κινητικότητα των μελών της οικογένειάς του είναι πολύ μεγάλες. 

Σήμερα (15/1) νωρίς το πρωί αναχώρησαν από κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου διαμένουν για άγνωστο προορισμό η Τατιάνα Μπλάτνικ μαζί με τη Μαρί Σαντάλ και τον Παύλο και επέστρεψαν λίγο πριν τις 12,00 το μεσημέρι. Μαζί τους κατά την επιστροφή τους ήταν και ο Φίλιππος, μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Δείτε φωτογραφίες:

Τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ δεν βγήκαν από την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου σήμερα το πρωί και έτσι πιθανολογείται ότι μένουν εκτός των πυρετωδών προετοιμασιών για την κηδεία, τουλάχιστον προς το παρόν.

Στη συνέχεια, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, ο Νικόλαος και ο Φίλιππος βρέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών κρατώντας στα χέρια τους κάποια χαρτιά, που πιθανολογείται πως είναι τα πλάνα για το πώς πρέπει να διαμορφωθεί ο εσωτερικός χώρος της μητρόπολης για τους βασιλείς και τους πρίγκιπες που θα παραστούν στην νεκρώσιμη ακολουθία αύριο το μεσημέρι, λίγο αφότου θα έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο παρεκκλήσι του Ναού.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα μέτρα ασφαλείας έξω από τη Μητρόπολη αλλά και στο κεντρικό ξενοδοχείο όπου διαμένουν η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αλλά και οι προσκεκλημένοι στην κηδεία, θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα και ήδη συνεργεία με τεχνικούς τοποθετούν ειδικά μηχανήματα για τον εντοπισμό ύποπτων αντικειμένων. Δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved