Η ακριβή στέκα της Μαρί Σαντάλ και το οικονομικό παλτό της βασίλισσας Λετίσια! Πόσο κοστίζουν;
Lifestyle

Η ακριβή στέκα της Μαρί Σαντάλ και το οικονομικό παλτό της βασίλισσας Λετίσια! Πόσο κοστίζουν;

Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (16-01) με πλήθος γαλαζοαίματων να δίνει το «παρών».

Στη Μητρόπολη νωρίς το πρωί κατέφθασαν ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, οι κόρες τους Κριστίνα με τα τέσσερα παιδιά της και η Ελένα, η πριγκίπισσα Ινφάντα και η αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Ειρήνη αλλά και η βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίσια, σύζυγος του βασιλιά Φελίπε ενώ στο τέλος έφτασαν η Άννα Μαρία και η Μαρί Σαντάλ.

Δυο από τις γυναίκες που συζητήθηκαν για τις κομψές τους εμφανίσεις δεν ήταν άλλες από τη Μαρί Σαντάλ και τη βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίσια. Οι δυο κυρίες ήταν υπερκόμψες με τις επιλογές που έκαναν.

Η σύζυγος του Παύλου δέχθηκε φόρεσε ένα minimal φόρεμα, το οποίο συνδύασε με κομψή τσάντα χειρός, γόβες και μια στέκα στα μαλλιά, το κόστος της οποίας άγγιξε 546 ευρώ καθώς ήταν γνωστού οίκου.

Από την άλλη τα βλέμματα μαγνήτισε και η βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίσια, σύζυγος του βασιλιά Φελίπε. Την ημέρα πριν την κηδεία απαθανατίστηκε έξω από το κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας να φοράει ένα μαύρο σύνολο, συνδυασμένο με ένα ζευγάρι κομψές μπότες ενώ αυτό εντυπωσίασε ήταν το μαύρο παλτό της, το οποίο ήταν από οικονομική αλυσίδα ενδυμάτων και το κόστος του δεν ξεπερνούσε τα 175 ευρώ.

Δες φωτογραφίες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved