Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η «επόμενη μέρα» για Παύλο, Άννα Μαρία και την υπόλοιπη οικογένεια
Lifestyle

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η «επόμενη μέρα» για Παύλο, Άννα Μαρία και την υπόλοιπη οικογένεια

Χθες, η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σήμανε το τέλος μιας δύσκολης εποχής για την οικογένειά του μιας και η υγεία του τον τελευταίο καιρό είχε επιδεινωθεί. 

Με τον θάνατό του όμως έρχονται και πολλές αλλαγές στη ζωή των μελών της οικογένειάς του που όπως συμβαίνει μετά από μία μεγάλη απώλεια, καλείται να βρει νέες ισορροπίες.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ήδη πως ο Παύλος, ο πρωτότοκος γιος του έχει ήδη αποφασίσει να μετακομίσει στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του από τη Νέα Υόρκη όπου ζει εδώ και πολλά χρόνια. Βέβαια τα περισσότερα από τα παιδιά τους, κυρίως τα μεγαλύτερα, έχουν ήδη τραβήξει τον δικό τους δρόμο και δεν είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ και τα πέντε.

Να θυμίσουμε ότι ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ζούσε για αρκετά χρόνια στο Λονδίνο όπου διατηρεί σπίτι ενώ τα τελευταία χρόνια η μόνιμη κατοικία του είναι η Νέα Υόρκη. Εκεί άλλωστε διατηρεί τις επιχειρήσεις του. Λέγεται πάντως από κάποιους πως ο Παύλος έχει πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Ελλάδα μέσα στο 2023 που μόλις ξεκίνησε. Άλλωστε έχουν σπίτι στη Νέα Ερυθραία για να ζήσουν που είναι και αυτό που χρησιμοποιούσαν κάθε φορά που έρχονταν στην Ελλάδα.

Τι θα αποφασίσει η Άννα Μαρία;

Μετά από 59 ολόκληρα χρόνια, η Άννα Μαρία μένει μόνη στη ζωή καθώς ο συνοδοιπόρος της έφυγε από τη ζωή. Ο πόνος της, όπως αποτυπώθηκε και χθες, είναι μεγάλος όμως σύντομα θα κληθεί να αποφασίσει πού θα ζει. Μέχρι πρότινος, μετά την πώληση της βίλας στο Πόρτο Χέλι, ο Κωνσταντίνος κα η Άννα Μαρία διέμεναν στο ρετιρέ των 250 τ.μ. που τους είχε παραχωρήσει ο αδελφικός τους φίλος, εφοπλιστής Νικόλας Λαιμός.

Η απόφασή της θα εξαρτηθεί και από τις κινήσεις του Παύλου που αν σύντομα μετακομίσει στην Ελλάδα, πολύ πιθανόν η Άννα Μαρία να πάρει την απόφαση να παραμείνει στη χώρα μας για να είναι κοντά στους δύο γιους της, τον Παύλο και το Νικόλαο ο οποίος είναι και ο μοναδικός που ζει στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Όμως έχει και την επιλογή να πάει στην Αμερική, πιθανόν στην Θεοδώρα, η οποία μάλιστα, είχε προγραμματίσει τον γάμο της αυτό το καλοκαίρι, με τον Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένη. Όμως, ο θάνατος του πατέρα της, πιθανότατα να την αναγκάσει να αναβάλλει, προς το παρόν, τα σχέδιά της.

Να θυμίσουμε ότι η πρωτότοκη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η Αλεξία, η οποία γεννήθηκε στην Ελλάδα, ζει μόνιμα στο Puerto Calero στα Κανάρια Νησιά μαζί με τον αρχιτέκτονα Κάρλος Μοράλες Κιντάνα με τον οποίο έχει αποκτήσει 4 παιδιά, τρεις κόρες και έναν γιο. Όσο για τη Θεοδώρα, έχει εγκατασταθεί εδώ και χρόνια στο Λος Άντζελες, όπου κάνει καριέρα ως ηθοποιός ενώ ο Φίλιππος ζει μαζί με τη σύζυγό του Νίνα Φλορ στη Νέα Υόρκη, όπου εργάζεται ως αναλυτής hedge fund.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved