Μαρία Ολυμπία: Το it girl της διεθνούς μόδας, η αγάπη για την Ελλάδα & ο έρωτας με περιζήτητο νέο
Lifestyle

Μαρία Ολυμπία: Το it girl της διεθνούς μόδας, η αγάπη για την Ελλάδα & ο έρωτας με περιζήτητο νέο

Για τις κοπέλες της ηλικίας της, κάπου εκεί στα 26 χρόνια, η Μαρία Ολυμπία ζει μία ζωή γεμάτη αστερόσκονη, χλιδή, ατελείωτα πάρτι και πολλή μόδα. 

 

Είναι η αγαπημένη των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας του εξωτερικού, συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου και είναι περιζήτητη μεταξύ των κορυφαίων brands, ανάμεσά τους και Luis Vuiton.

Μπορεί τη μία μέρα να βρίσκεται στο Λονδίνο για μία φωτογράφηση και την επόμενη να πεταχτεί στη Νέα Υόρκη για κάποια άλλη δουλειά. Είναι πολίτης του κόσμου και λατρεύει τα ταξίδια και φυσικά τα μεγαλύτερα πάρτυ που διοργανώνουν συνήθως οι πλούσιοι φίλοι της οι οποίοι προέρχονται από την ελίτ της Ευρώπης.

Όλοι τη γνωρίζουν Ολυμπία Greece και βέβαια και η ίδια συστήνεται έτσι. Είναι η μεγαλύτερη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ η οποία έχει καθιερώσει το όνομά της στο χώρο της μόδας από όταν ήταν ακόμη έφηβη.

Λάτρευε από μικρό παιδί τη μόδα και μάλιστα έχει κάνει σπουδές πάνω στο αντικείμενο και στο σχέδιο μόδας έχοντας μέσα στα επόμενα σχέδια της την δημιουργία της δικής της σειράς ρούχων.

Υπήρξε το πρώτο εγγόνι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και για αυτό κάποιοι λένε πως της είχε και μεγαλύτερη αδυναμία σε σχέση με τα υπόλοιπα οκτώ εγγόνια του.

Όπως και να έχει, στην πρόσφατη επίσκεψη της στην Ελλάδα με αφορμή Το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου και της κηδείας του παππού της, η Μαρία Ολυμπία κατάφερε για ακόμα μία φορά να τραβήξει πάνω της τα φωτογραφικά φλας και τα βλέμματα με την κομψότητά της αλλά και τη διακριτική της παρουσία σε όλες τις φάσεις της κηδείας.

Είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και παρόλο που έχει φύγει εδώ και χρόνια από Το πατρικό της για σπουδές η καριέρα στο χώρο της μόδας, θέλει να είναι συνεχώς σε ένα τηλέφωνο είτε με τη μητέρα της, είτε με τον πατέρα της είτε με τα 4 αδέλφια της.

Αγάπη για την Ελλάδα

Η Μαρία Ολυμπία από μικρή περνούσε τα καλοκαίρια της στη χώρα μας. Για αυτό και δεν μπορεί να φανταστεί να περάσει καλοκαίρι χωρίς να επισκεφτεί την Ελλάδα για να κολυμπήσει στα νερά της και να ξεφαντώσει στα καλύτερα club της Μυκόνου. Είναι άλλωστε ο αγαπημένος της προορισμός. Όταν ο παππούς της απέκτησε τη βίλα στο Πόρτο Χέλι η Μαρία Ολυμπία πύκνωσε τα ταξίδια της στην Ελλάδα για μίνι διακοπές. Και τώρα που ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος δεν ζει πια, σκοπεύει να συνεχίσει τα ταξίδια της στη χώρα μας για να περνάει εδώ κάποιες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Όταν είχε ερωτηθεί μάλιστα για τη σχέση της με την Ελλάδα και αν σκόπευε να εγκατασταθεί κάποια στιγμή εδώ, η Μαρία Ολυμπία είχε παραδεχτεί: «Μπορεί ποιος ξέρει, μια μέρα θα το κάνω. Φυσικά, θα μου άρεσε να πήγαινα πιο συχνά εκεί. Όμως τώρα είμαι στο Λονδίνο και το αγαπώ, είμαι χαρούμενη εδώ. Και ευτυχώς εδώ που μένω υπάρχουν πολλά ελληνικά εστιατόρια».

Θα μου άρεσε να πήγαινα πιο συχνά στην Ελλάδα. Όμως τώρα είμαι στο Λονδίνο και το αγαπώ, είμαι χαρούμενη εδώ. Και ευτυχώς εδώ που μένω υπάρχουν πολλά ελληνικά εστιατόρια

Ο έρωτας με κόμη

Μία από τις πρώτες φορές που είδαμε τη Μαρία Ολυμπία με τον αγαπημένο της Περεγρκρίν Πίρσον ήταν στον γάμο της Paris Hilton, όπου και παρευρέθηκε, συνοδευόμενη φυσικά από εκείνον.

Τότε είχε δημοσιεύσει και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας χαμογελαστή στο πλευρό του. Στην αρχή της σχέσης τους, προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της διασημότητας, όμως πλέον κυκλοφορούν και επίσημα μαζί. Όσο για την αντίδραση των γονιών της στην πρώτη γνωριμία τους μαζί τους, φαίνεται να τον συμπάθησαν αρκετά αφού βλέπουν την κόρη τους ευτυχισμένη. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα έκαναν όλοι μαζί διακοπές στην Ελλάδα ενώ εκείνος τη συνόδευσε στον γάμο του θείου της, πρίγκιπα Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ που έγινε στη μητρόπολη Αθηνών το φθινόπωρο του 2021.

Ο Peregrine Pearson, είναι νεαρός αριστοκρατικής οικογένειας που ασχολείται με το real estate και κάποια στιγμή θα κληρονομήσει τον τίτλο του κόμη Cowdray. Αν και είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους, προς το παρόν δεν δείχνουν να έχουν διάθεση να επισημοποιήσουν περαιτέρω τη σχέση τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved