Μαρί Σαντάλ – Τατιάνα Μπλάτνικ – Μαρία Ολυμπία: Οι σικάτες εμφανίσεις λίγες μέρες μετά την κηδεία
Lifestyle

Μαρί Σαντάλ – Τατιάνα Μπλάτνικ – Μαρία Ολυμπία: Οι σικάτες εμφανίσεις λίγες μέρες μετά την κηδεία

Μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις σικάτες εμφανίσεις τους στο κέντρο της Αθήνας λίγες ημέρες μετά την κηδεία.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σύσσωμη την οικογένεια του Παύλου ενώ μαζί τους ήταν και ο Νικόλαος με τη Μαρί Σαντάλ.

Όλοι μαζί επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Τρίτης τη μητέρα και γιαγιά τους στο πολυτελές διαμέρισμα της Βασιλίσσης Σοφίας.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες τόσο η Μαρί Σαντάλ και η Μαρία Ολυμπία όσο και Τατιάνα Μπλάτνικ επέλεξαν σικάτα σύνολα στην απόχρωση φυσικά του μαύρου ενώ όλες τους επέλεξαν χαμηλά παπούτσια.

Την ίδια ώρα τρισάγιο στη μνήμη τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ετοιμάζεται.

Με τον θάνατό του όμως έρχονται και πολλές αλλαγές στη ζωή των μελών της οικογένειάς του που όπως συμβαίνει μετά από μία μεγάλη απώλεια, καλείται να βρει νέες ισορροπίες.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ήδη πως ο Παύλος, ο πρωτότοκος γιος του έχει ήδη αποφασίσει να μετακομίσει στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του από τη Νέα Υόρκη όπου ζει εδώ και πολλά χρόνια. Βέβαια τα περισσότερα από τα παιδιά τους, κυρίως τα μεγαλύτερα, έχουν ήδη τραβήξει τον δικό τους δρόμο και δεν είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ και τα πέντε.


Να θυμίσουμε ότι ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ζούσε για αρκετά χρόνια στο Λονδίνο όπου διατηρεί σπίτι ενώ τα τελευταία χρόνια η μόνιμη κατοικία του είναι η Νέα Υόρκη. Εκεί άλλωστε διατηρεί τις επιχειρήσεις του. Λέγεται πάντως από κάποιους πως ο Παύλος έχει πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Ελλάδα μέσα στο 2023 που μόλις ξεκίνησε. Άλλωστε έχουν σπίτι στη Νέα Ερυθραία για να ζήσουν που είναι και αυτό που χρησιμοποιούσαν κάθε φορά που έρχονταν στην Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved