Ο ένας πιο κούκλος από τον άλλον! Οι περιζήτητοι γιοι του Παύλου και οι κατακτήσεις τους!
Lifestyle

Ο ένας πιο κούκλος από τον άλλον! Οι περιζήτητοι γιοι του Παύλου και οι κατακτήσεις τους!

!Στην πρόσφατη επίσκεψή τους στην Ελλάδα για την κηδεία του παππού τους, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, εκτός από την πάντα εντυπωσιακή μεγαλύτερη αδελφή τους Μαρία Ολυμπία, οι γιοι του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έκαναν πολλά ζευγάρια μάτια να καρφωθούν πάνω τους. 

Και όχι άδικα βέβαια αφού είναι ο ένας πιο όμορφος από τον άλλον και βέβαια είναι άκρως γοητευτικοί. Ο λόγος για τον 24χρονο Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον 22χρονο Αχιλλέα Ανδρέα, τον 19χρονο Οδυσσέα Κίμωνα και τον μόλις 14χρονο Αριστείδη Σταύρο που είναι και ο βενιαμίν της οικογένειας.

Τίνο ο περιζήτητος!

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, τον οποίο οι φίλοι αποκαλούν χαϊδευτικά Τίνο έχει το όνομα του παππού του ως ο πρώτος εγγονός της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Μετά τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι που πλέον έχουν παντρευτεί, είναι ο Κωνσταντίνος ο οποίος είναι περιζήτητος εργένης στο διεθνές jet set. Δεν είναι τυχαίο που το περιοδικό Tatler μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι είχε γράψει για τον Τίνο: «Κορίτσια μην στεναχωριέστε, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος είναι ακόμη ελεύθερος».

Ο Κωνσταντίνος είναι βαφτισιμιός του πρίγκιπα Γουίλιαμ και έχει σπουδάσει σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού. Έχει καλλιτεχνική φλέβα αφού είναι ζωγράφος και λατρεύει την τέχνη της φωτογραφίας ενώ δεν λέει ποτέ όχι για μία εξόρμηση στη φύση για κυνήγι που είναι το αγαπημένο του χόμπι. Επίσης λατρεύει τις καταδύσεις και όπως και τα αδέλφια του, λατρεύει τις διακοπές στην Ελλάδα και ειδικά στη Μύκονο. Το καλοκαίρι που πέρασε, οι φωτογραφικοί φακοί τον είχαν απαθανατίσει σε τρυφερές στιγμές με νεαρή καλλονή, χωρίς όμως να γίνει ποτέ γνωστή η ταυτότητά της, κάτι που σημαίνει πως ήταν ένα απλό φλερτ που κράτησε όσο και το καλοκαίρι!

Αχιλλέας Ανδρέας ο καλλιτέχνης!

Το τρίτο παιδί του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ο Αχιλλέας Ανδρέας έχει τις περισσότερες καλλιτεχνικές ανησυχίες καθώς έχει γεννηθεί... ηθοποιός. Παίζει ντραμς, λατρεύει τις τέχνες και παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, είχε παίξει και σε κάποια επεισόδια της θρυλικής σειράς Τόλμη και Γοητεία, όπως είχε συμβεί και με τη θεία του, Θεοδώρα η οποία είχε επίσης πρωταγωνιστήσει στη συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά.

Αγαπά την ιστιοπλοΐα, όπως και ο παππούς του και θεωρείται η ψυχή των πάρτι, χορεύοντας συνεχώς και ανεβάζοντας βίντεο με τις επιδόσεις του. Έχει πολύ χιούμορ, αυτοτρολάρεται και εδώ και μήνες ξένα δημοσιεύματα τον θέλουν ερωτευμένο με την κόρη της ιδρύτριας του παγκόσμιου eshop πολυτελών ειδών μόδας, Νet-Α-Porter, Ναταλί Μασενέ. Πέρυσι μάλιστα είχε βρεθεί με τον Αχιλλέα Ανδρέα για διακοπές στις Σπέτσες. Είχαν ανεβάσει και βίντεο με τις... περιπέτειές τους στο νησί. Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CSwzCECoS4S

Ο σεφ και ο βενιαμίν της οικογένειας!

Ο 19χρονος Οδυσσέας Κίμωνας είναι το τέταρτο παιδί του ζευγαριού και μάλιστα είναι ήδη επιχειρηματίας αφού λανσάρει τη δική του σειρά ρούχων. Του αρέσει η ιππασία αλλά και το χειμερινό σκι και φυσικά τα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς. Έχει την ίδια μέρα γενέθλια με τη Μαρί Σαντάλ ενώ του αρέσει και η μαγειρική. Μέσω του Instagram μάλιστα, ανεβάζει συχνά αγαπημένες δημιουργίες του.

Τέλος, ο μικρότερος της οικογένειας είναι ο Αριστείδης Ανδρέας ο οποίος είναι μόλις 14 ετών και είναι πολύ καλός μαθητής. Όπως λένε όλοι, μοιάζει εμφανισιακά περισσότερο απ' όλους στον παππού του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved