Θεοδώρα: Γιατί η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει αναβάλει τρεις φορές τον γάμο της;
Lifestyle

Θεοδώρα: Γιατί η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει αναβάλει τρεις φορές τον γάμο της;

Μάλλον ατυχείς συγκυρίες είναι εκείνες που για τρίτη φορά αναγκάζουν τη Θεοδώρα, μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου, να αναβάλλει και πάλι τον γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Κουμάρ

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Νοέμβριο του 2018, με την Θεοδώρα να ανακοινώνει με μία πολύ τρυφερή της φωτογραφία με τον αγαπημένου της, ο οποίος είναι μεγαλοδικηγόρος στη Νέα Υόρκη, τα ευχάριστα. Μάλιστα στη λεζάντα της φωτογραφίας είχε γράψει: «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία μας και τον ενθουσιασμό μας. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άνδρα. Σ’ αγαπώ Ματ». Υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου εκείνες τις μέρες. Όμως, από τότε το ζευγάρι... πασχίζει να παντρευτεί και δεν τα καταφέρνει.

Αρχικά είχαν αποφασίσει να παντρευτούν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σπέτσες τον Μάιο του 2020, όμως τούς πρόλαβε ο κορονοϊός που τους ανάγκασε για πρώτη φορά να αναβάλλουν τα όμορφα σχέδιά τους καθώς ήθελαν η μέρα εκείνη να είναι ξεχωριστή για όλους.

Σκόπευαν να παντρευτούν το καλοκαίρι του 2021, δηλαδή έναν χρόνο μετά όμως, από τη μια, η πανδημία, από την άλλη, η στεναχώρια που επικρατούσε στη χώρα, εξαιτίας των πυρκαγιών και όλων όσων συνέβησαν εκείνο το καλοκαίρι, ανάγκασαν τη Θεοδώρα Γλύξμπουργκ να αναβάλει τον θρησκευτικό της γάμο με τον Μάθιου Κουμάρ για ακόμη μία φορά.

Στο μυστήριο, αλλά και στη δεξίωση επρόκειτο να προσκληθούν πολλοί γαλαζοαίματοι και μέλη βασιλικών οίκων του εξωτερικού, που δεν θα ήταν εφικτό να παραστούν σε περίπτωση που η ημερομηνία της τελετής μεταφερόταν το φθινόπωρο του 2021. Έτσι ανέβαλαν για δεύτερη φορά τον γάμο τους, μεταθέτοντας την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους για το καλοκαίρι του 2022!

Ούτε και αυτό όμως ήταν εφικτό μετά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του πατέρα της ο οποίος τελικά έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες. Λόγω πένθους λοιπόν τώρα, μάλλον δεν θα είναι εφικτό να γίνει ο γάμος ούτε το καλοκαίρι του 2023, με το ζευγάρι ακόμα να μην έχει εξετάσει καν το ενδεχόμενο αυτό αφού η Θεοδώρα διανύει περίοδο πένθους που είναι και πολύ «φρέσκο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved