Νικόλαος: Ο λαμπερός γάμος στις Σπέτσες, η αγάπη για την τέχνη της φωτογραφίας και η ζωή στην Ελλάδα
Lifestyle

Νικόλαος: Ο λαμπερός γάμος στις Σπέτσες, η αγάπη για την τέχνη της φωτογραφίας και η ζωή στην Ελλάδα

Ο Νικόλαος είναι το τρίτο κατά σειρά παιδί του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την Άννα-Μαρία και όποιος παρακολούθησε όλη η Ελλάδα στην κηδεία του πατέρα του ήταν ο πιο εκδηλωτικός από όλους στα συναισθήματά του.

Δεν μπορούσε να κρύψει την οδύνη του για την απώλεια του πατέρα του με τον οποίο τα τελευταία 10 χρόνια ήταν αχώριστοι.

Μάλιστα όπως λέγεται, ο Νικόλαος πήρε την απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα αφού προηγουμένως είχαν κάνει το ίδιο και οι γονείς του, έχοντας αποκτήσει μία βίλα στο Πόρτο Χέλι όπου περνούσε η οικογένεια σύσσωμη τα καλοκαίρια της.

Γάμος σαν παραμύθι!

Ο Νικόλαος και Τατιάνα Μπλάτνικ παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2010 στις Σπέτσες και ο γάμος τους υπήρξε Ένα από τα πιο λαμπερά γεγονότα εκείνου του καλοκαιριού. Εκείνος δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την Ελλάδα και αυτός ήταν και ο σημαντικότερος λόγος που αποφάσισε να δει στην ομορφότερη στιγμή του σε έναν αγαπημένο προορισμό του τις Σπέτσες. Οι εορτασμοί για το γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας κράτησαν τρεις ολόκληρες μέρες, με την ελίτ της Ευρώπης να είναι προσκεκλημένη στην ομορφότερη ημέρα του ζευγαριού. Όλα ήταν πραγματικά υπέροχα και φυσικά τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας όλων είχαν στραφεί στο γεγονός.

Οι εκθέσεις φωτογραφίας και οι φιλανθρωπίες!

Ο Νικόλαος παρ' ό,τι τα πρώτα χρόνια μετά το πανεπιστήμιο ασχολήθηκε με τη διοίκηση επιχειρήσεων στο εξωτερικό, όταν εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα αποφάσισε να αλλάξει ριζικά ζωή, θέλοντας να ασχοληθεί με αυτό που του άρεσε περισσότερο, την τέχνη της φωτογραφίας. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του, η Τατιάνα τον ενθάρρυνε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Έχει άλλωστε εκθέσει τα έργα του σε προσωπικές εκθέσεις φωτογραφίας σε κορυφαίες γκαλερί της χώρας μας.

Επίσης, αφοσιώθηκε και σε φιλανθρωπίες και μάλιστα συμμετείχε και συνεχίζει να συμμετέχει ως εθελοντής της µη κερδοσκοπικής οργάνωσης «+πλευση» («Σύµπλευση») που δραστηριοποιείται για την υποστήριξη και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στα ελληνικά ακριτικά νησιά.

Σε αυτό το πλαίσιο, οργανώνει δράσεις µε στόχο τη µέγιστη δυνατή προσφορά, όπως η παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων, η δηµιουργία έργων υποδοµής στις τοπικές κοινωνίες, αλλά και εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα.
Παρότι δεν συνηθίζει να διαφημίζει τη φιλανθρωπική δράση του, ο Νικόλαος όχι µόνο έχει ενεργό ρόλο στη συγκεκριμένη δράση αλλά θεωρεί δεδομένη κάθε χρόνο τη συμμετοχή του.

Το σπίτι στο Καστρί και το δέσιμο με τη μητέρα του!

Ο Νικόλαος φαίνεται να είναι ο πιο δεμένος από όλα τα αδέλφια με τους γονείς του. Μάλιστα λόγω του γεγονότος ότι ήταν και ο μόνος που τους ακολούθησε για να ζήσει στην Ελλάδα, τους επισκεπτόταν συχνά.

Με την Τατιάνα Μπλάτνικ μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι στο Καστρί, όμως συχνάζουν ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Ειδικά από τότε που οι γονείς του εγκαταστάθηκαν από το Πόρτο Χέλι στο κέντρο της Αθήνας, οι επισκέψεις τους στο διαμέρισμά τους γίνονταν όλο και πιο συχνές για τον Νικόλαο και την Τατιάνα.

Τώρα που άλλαξαν πολλές ισορροπίες στην οικογένεια μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Νικόλαος αναμένεται να είναι και εκείνος που θα φροντίζει τη μητέρα του Άννα Μαρία αν εκείνη αποφασίσει οριστικά να παραμείνει στην Ελλάδα, αν και πολλοί λένε πως δεν αποκλείεται να βρεθεί είτε στην οικογένειά της στη Δανία απ' όπου κατάγεται, κοντά στη βασίλισσα αδελφή της Μαργκρέτ, είτε να εγκατασταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου ζουν τα περισσότερα από τα παιδιά της, ο Παύλος, η Θεοδώρα και ο Φίλιππος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved