Lifestyle

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το άγνωστο δράμα της όταν σε ηλικία 7 ετών, αυτοκτόνησε ο πατέρας της!

Gossip-tv Team

Ένα άγνωστο δράμα στη ζωή της Τατιάνα Μπλάτνικ, συζύγου του Νικόλαου αποκαλύπτεται σήμερα!

Αν και η ίδια είχε μιλήσει πριν από δέκα μήνες γι' αυτό σε συνέντευξή της στο «Mega» και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!», με αφορμή τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πεθερού της Τατιάνα, έρχονται ξανά στην επιφάνεια πληροφορίες για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε και από το γεγονός ότι ο πατέρας της αυτοκτόνησε, γεγονός που τη στιγμάτισε για όλη της τη ζωή.

Η νεαρή τότε Τατιάνα ήταν μόλις επτά ετών όταν συνέβη η αυτοχειρία όμως η ίδια το έμαθε επτά χρόνια αργότερα, στην εφηβεία της, όταν ήταν 14 ετών. Μέχρι τότε, όπως είχε παραδεχτεί, όλοι μπροστά της, έπαιζαν θέατρο. Τόσο στο κολλέγιο της Ελβετίας που ήταν εσώκλειστη όσο και στο σπίτι. Αυτά τα επτά χρόνια που είχαν περάσει, το περιβάλλον της τής έλεγε ότι ο πατέρας της είχε φύγει από τη ζωή από παθολογικά αίτια. Το γεγονός ότι έμαθε την αλήθεια στα 14 χρόνια της, κατά την περίοδο της εφηβείας της, την έκανε να πληγωθεί και να κλειστεί στον εαυτό της.

Όπως είναι γνωστό, η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε έναν πάμπλουτο επιχειρηματία ο οποίος υπήρξε πολύ καλός πατριός για εκείνη, αφού της στάθηκε σε όλα, όμως γνώριζε και εκείνος όλη την αλήθεια για τον πατέρα της, χωρίς όμως να μιλάνε γι' αυτό.

Πάντως, όλη αυτή η ιστορία και το τραύμα που της άφησε, μεταφράστηκε από την ίδια σε όρεξη για δημιουργικότητα ενώ έμαθε να έχει ως άμυνά της το χιούμορ της. Το 2003 οπότε και πήρε το πτυχίο της στην κοινωνιολογία, γνώρισε τον Νικόλαο και όλα πλέον πήραν άλλη τροπή στη ζωή της. Το 2010 παντρεύτηκαν σε έναν παραμυθένιο γάμο στις Σπέτσες και από τότε είναι αχώριστοι αλλά και λάτρεις της Ελλάδας, την οποία αγάπησε η Τατιάνα μέσα από τα μάτια του συζύγου της.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είχε εκμυστηρευτεί στη σπάνια αυτή συνέντευξή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved