Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Η πρώτη φωτογραφία του γιου τους, Φίλιππου
Lifestyle

Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Η πρώτη φωτογραφία του γιου τους, Φίλιππου

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του διεθνούς jet set και κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ο χρυσός Έλληνας κληρονόμος είχε παντρευτεί την πρώην σύζυγο του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ρόμαν Αμπράμοβιτς, το 2019 με πολιτικό γάμο στο Παρίσι όμως θέλησαν να γιορτάσουν ξανά την ένωσή τους. Έτσι, τον χειμώνα του 2020 έκαναν και θρησκευτικό γάμο στο Σεν Μόριτζ με 500 καλεσμένους, γεγονός φυσικά που αποτέλεσε το πιο λαμπερό κοσμικό γεγονός εκείνων των ημερών.

Η όμορφη Ντάσα Ζούκοβα θέλησε να δημιουργήσει αμέσως οικογένεια με τον Σταύρο Νιάρχο και έτσι λίγο καιρό μετά τον δεύτερο γάμο τους ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Φίλιππος.

Σήμερα, ο ξανθός άγγελος με τα σγουρά μαλλιά ο οποίος έχει πάρει το όνομα από τον παππού του, τον γνωστό Έλληνα κροίσο, είναι δύο ετών και είναι η μεγάλη χαρά του ζευγαριού.

Χρειάστηκαν όμως αυτά τα δύο χρόνια για να δούμε την πρώτη του φωτογραφία μιας και οι γονείς του θέλουν να το προστατεύσουν από την έκθεση στη δημοσιότητα.

Η Ντάσα Ζούκοβα, περήφανη μαμά τριών παιδιών, της Λία Λου Αμπράμοβιτς και του Άαρον Αλεξάντερ Αμπράμοβιτς που έχει αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της με τον Ρώσο κροίσο και του μικρού Φίλιππου ο οποίος έχει πάρει και το όνομα του πατέρα του Σταύρου όταν βαφτίστηκε, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του πιτσιρικά ο οποίος είναι ζωηρός και γλύκας!

Μάλιστα, στη φωτογραφία που ανέβασε, ο μικρός Φίλιππος κρατάει μία κάρτα του MoMa, του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και φυσικά είναι ο αγαπημένος προορισμός της ίδιας η οποία είναι λάτρης της Τέχνης και συλλέκτρια, όπως βέβαια και ο σύζυγός της Σταύρος Νιάρχος.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του γιου του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved