Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
NDP photo agency
Lifestyle

Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Το πρωί του Σαββάτου 18/2 τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση στην Μητρόπολη Αθηνών για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από το πρωί έξω από την Μητρόπολη Αθηνών για να δει από κοντά την τέως βασιλική οικογένεια.

20230218110552_1D8A0795.jpg

Άννα Μαρία, Παύλος Γλύξμπουργκ, Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους


Η Άννα- Μαρία Γλύξμπουργκ με το που έφτασε στην Μητρόπολη χαιρέτησε τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος γύρω από την εκκλησία.

Η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, με το που έφτασε στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης χαμογέλασε και χαιρέτησε το κοινό.

20230218104539_1D8A0564.jpg

Η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία

Η Άννα Μαρία μαζί με τα παιδιά της Αλεξία, Παύλο , Νικόλαο, Θεοδώρα και Φίλιππο έφθασαν στη Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να παραστούν στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Μαζί με τα παιδιά του τέως φυσικά οι σύζυγοί τους. Η Μαρί Σαντάλ, σύζυγος του Παύλου, η Τατιάνα Μπλάτνικ σύζυγος του Νικόλαου, ο Φίλιππος με τη Νίνα Φλορ και η Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κουμάρ.

Τα εγγόνια του τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου ήταν φυσικά στο πλευρό της οικογένειάς τους.

20230218110559_1D8A0815.jpg

Η Μαρία Ολυμπία με τον αδελφό της Αχιλλέα Ανδρέα

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη των παιδιών και των εγγονών του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ στην Μητρόπολη Αθηνών:

Παρούσες στο μνημόσυνο ήταν και οι αδερφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η Ειρήνη.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει προγραμματίσει να παραθέσει καφέ και ελαφρύ γεύμα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Δείτε φωτογραφίες από τις αφίξεις της τέως βασιλικής οικογένειας και των καλεσμένων τους στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved