Βασιλιάς Κάρολος: «Μεθυστικό» το κόστος της στέψης του!
Lifestyle

Βασιλιάς Κάρολος: «Μεθυστικό» το κόστος της στέψης του!

Η στέψη του Καρόλου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 6 Μαΐου 2023 στο Γουέστμινστερ Άμπι και ήδη οι διαδικασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί άρα μπορούμε με βεβαιότητα να μιλήσουμε και το κόστος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, η επιτροπή Operation Golden Orb που έχει αναλάβει τον προγραμματισμό και τη διαχείριση της τελετής, εκτιμά πως το event θα στοιχίσει περίπου 100 εκατομμύρια λίρες.

1681336265541-864528785-kamila-karolos-(3).webp

Η Βρετανική κυβέρνηση θα πληρώσει το κόστος της τελετής, χρησιμοποιώντας τα λεφτά των φορολογούμενων. «Η κυβέρνηση πληρώνει από πάντα τις βασιλικές στέψεις» δήλωσε ο Cabinet Office Minister Όλιβερ Ντάουντεν.

«Ο Βασιλιάς είναι Αρχηγός του Κράτους και πρέπει να τον τιμήσουμε».

«Είναι μια πανέμορφη στιγμή της ιστορίας μας και ο κόσμος δε θέλει να δει μία φτηνιάρικη τελετή. Θέλουν κάτι μεγαλειώδες» συμπληρώνει.

9f65d473-karolos.jpg

Με πιο πρόσφατη την επιβεβαίωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ ότι ο δούκας του Σάσεξ θα παραστεί στην ενθρόνιση του Κάρολου στις 6 Μαΐου, η λίστα των καλεσμένων έκλεισε και επίσημα.

harry-meghan.jpg

Ο πρίγκιπας Χάρι θα είναι στο αβαείο του Ουέστμινστερ, όπου ο πατέρας του θα λάβει τον τίτλο του βασιλιά Κάρολου III και η μητριά του της βασίλισσας. Ωστόσο αυτό που έχει συζητηθεί έντονα είναι το ότι η Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει με τον Χάρι δεν θα δώσουν το «παρών» στο Λονδίνο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved